Alex Velea, despre scandalul sexual în care a fost implicat. „Măruță mi-a ținut partea”

02.04.2022, 14:22

Alex Velea a vorbit, după 10 ani de zile, despre primul scandalul mediatic în care a fost implicat, fiind acuzat că a lăsat o tânără însărcinată. Solistul spune că ii este recunoscător lui Cătălin Măruță pentru că a determinat-o pe fata respectivă să recunoască adevărul.

Alex Velea a fost acuzat în 2012 că ar fi lăsat însărcinată o tânără.  Artistul a refuzat să comenteze la vremea respectivă subiectul.

Artistul a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a mărturisit că îi este recunoscător lui Măruță și lui Cabral pentru că i-au ținut partea.

”Cabral a avut amabilitatea și probabil sentimentul de frăție”

Vedeta spune că prezentatorul TV, Cabral, a ținut să îi ofere dreptul la replică, în urmă cu mai mulți ani, catalogând acest gest drept unul ”frățesc”.

„Am mai avut episoade mediatice nasoale. Primul a fost că am lăsat o fată însărcinată și tot o primeau pe la emisiuni. Nu mai știu dacă erau atunci „Poveștiri de noapte”, iar Cabral știa că urmează să prezinte știrea asta. El a avut amabilitatea și probabil sentimentul ăsta de frăție, de tovărășie, iar el m-a sunat și mi-a zis: «N-am cum să nu prezint, pentru că asta îmi e rolul. Vrei să zici ceva?». Mi-a dat dreptul la replică, mi-a dat posibilitatea să mă apăr. I-am zis că nu vreau să apar, nu vreau să zic nimic, că nici nu știu ce să zic”, a declarat artistul pe YouTube.

„Măruță mi-a ținut partea”

Solistul a spus că femeia respectivă avea probleme de sănătate și își imagina anumite întâmplări.

„Mi s-a părut la început o glumă, apoi am văzut că tot o chemau pe fată la diverse emisiuni. Acolo mi s-a părut că Măruță mi-a ținut partea și am fost mândru că eu l-am considerat mult timp prietenul meu, și acolo mi s-a părut că a știut să pună de așa manieră întrebările încât să o facă pe fată să recunoască, de fapt, că totul era o minciună. Până la urmă m-a sunat mama respectivei. Avea niște probleme fata… sus, la mansardă. Am mers la notar, în fine. La final am plătit notar să semnez eu și ea, ca să arătăm că a fost totul o minciună, că a greșit, că nu era în deplinătatea facultăților mintale. Ea își imagina. Nu am avut nicio legătură sau relații intime ca să rămână însărcinată. Mergea cu o ecografie falsă că e însărcinată cu mine. Ăsta a fost primul scandal mediatic din care am făcut parte și în care s-a abuzat așa un pic de imaginea mea și de nervii alor mei”, a continuat logodnicul Antoniei.

Tânăra susținea la vremea respectivă că l-a cunoscut pe Alex Velea la un concert în Timișoara și că au întreținut relații intime într-o cameră de hotel

citește și...