Alex Velea, acuzații grave la adresa organizatorilor ‘Asia Express’! Solistul crede că se fac manevre. ‘Sunt niște coincidențe fenomenale’

21.02.2020, 16:52
Alex Velea, acuzații grave la adresa organizatorilor 'Asia Express'! Solistul crede că se fac manevre. 'Sunt niște coincidențe fenomenale'
Alex Velea, acuzații grave la adresa organizatorilor 'Asia Express'! Solistul crede că se fac manevre/ foto: captura video

Cea de-a patra ediție a emisiunii ‘Asia Express’, sezonul 3, a venit la pachet cu un scandal de proporții. Alex Velea, unul dintre concurenții reality show-ului de la Antena 1, a făcut acuzații grave la adresa organizatorilor ‘Asia Express’. Solistul face echipă cu Mario Fresh, dar s-a arătat deranjat de probele din concurs.

Alex Velea, acuzații grave la adresa organizatorilor ‘Asia Express’! Solistul crede că se fac manevre

Echipa lor a intrat în cursa pentru eliminare, împreună cu alte două echipe: Alina Ceuşan – Carmen Grebenişan şi Maria Buză – Lia Bugnar. Cu toții s-au întrecut în probe dificile, iar la final, Alex Velea și Mario Fresh au ieșit pe ultimul loc, lucru ce putea să le aducă eliminarea definitivă de la ‘Asia Express’.

Din fericire, ancora din cufăr a fost verde, iar Alex Velea și Mario Fresh vor continua competiția. Artistul nu a fost fericit că va rămâne la ‘Asia Express’, ci a avut o reacție neașteptată când a văzut că era cât pe ce să fie eliminat.

‘Mi se pare prost rău să fii pe ultimul loc. E demoralizant’, a spus Alex Velea, la Antena 1.

Prezentatoarea emisiunii, Gina Pistol, a încercat să îi explice că nu s-a făcut nicio manevră în concurs și că toate probele sunt pe bune.

‘Alex, știu că în febra jocului toate lucrurile și se par ciudate și aș vrea să le discutăm aici, cu toții, pentru că vreau să lămurim și nu vreau să rămână nicio tensiune între noi. Nimeni nu te nedreptățește’, i-a spus blondina lui Alex Velea.

Artistul a fost de neînduplecat și a tunat și fulgerat. Alex Velea a susținut că a avut de îndurat multe lucruri dure la ‘Asia Express’ și nu se aștepta la asta când s-a înscris la emisiune.

‘Și sunt niște coincidențe fenomenale, fantastice. Nu e vorba despre asta, despre nedreptățit. Mi se pare mai mult decât de poate nouă pielea. Noi acasă, în România, încercăm să reprezentăm alte lucruri. Încercăm să fim modele de fitness, iar aici, de atâtea zile de nemâncare sau cu atâtea calorii îngurgitate, față de ce calorii consumăm acasă ne afectează. Asta unu la mână și doi la mână, dacă mănânc atâtea zile doar orez și atâtea chestii făcute în ulei o să-mi stric toată musculatura.

Am atâția ani de pregătire, nu am cum să stric totul aici. La unele lucruri chiar nu ne așteptam, e puțin mai greu decât ne așteptam. Și sunt niște coincidențe fenomenale, fantastice. E o coincidență faptul că ne-a plătit o fată biletul, nici nu apucasem să zicem ce facem, ce vrem și ea l-a plătit. Pe mine lucrurile astea m-au făcut să fiu paranoic rău’, a declarat Alex Velea, în fața celorlalți concurenți de la Asia Express.

citește și...