Mihai Trăistariu urmează să devină tată. ”Fericirea mea este imensă”

01.04.2022, 17:03

Mihai Trăistariu a anunțat că urmează să devină tată. Vedeta a făcut marele anunț pe rețelele de socializare chiar de 1 aprilie. ”Fericirea mea este imensă, azi, 1 aprilie 2022”, a adăugat el. Cântărețul a anunțat că va posta și o fotografie cu partenera sa. ”Pun o fotografie cu ea în postarea următoare”, a scris el alături câteva inimioare.

Solistul a anuntat bucuros că va deveni tată. Solsitul a făcut mărturisirea pe rețelele de socializare și a postat o fotografie în care apărea un test de sarcină pozitiv, Trăistariu a scris și câteva cuvinte.

”Dragilor, vă anunț cu bucurie imensă că voi fi tătic”, a notat acesta.

Mihai Trăistariu a anunțat că urmează să devină tată.

Fanii au reactionat, iar postarea a strâns în scurt timp comentarii amuzante.

Vedeta a subliniat că testul nu este unul de depistare a infectării cu Covid-19, ci chiar unul de sarcină. ”Și nu, acesta nu este un test Covid”, a zis acesta.

”Ele sunt alesele?”

Într-un final, solistul a mărturisit că pisicile sunt protagonistele glumei.

Fanii și-au arătat surprinderea și amuzamentul prin comentarii la poza cu pisicile artistului.

”Nu cred! Ele sunt alesele?” a întrebat cineva.

Ce a dezvăluit artistul despre copilărie

Mihai Trăistariu a mărturisit că în copilărie a asistat la multe scandaluri, la multe bătăi, din cauza neînțelegerilor între părinții lui.

„Copilăria mea a fost fericită, culmea, într-o etapă a vieții în care erau numai bătăi și scandaluri acasă. Tata era grozanic, o târa pe jos pe maică-mea. O bătea, o lega de calorifer, o închidea în cameră. A fost un calvar, dar în același timp eu am trăit fericit. Nu-mi amintesc să fi suferit, am crezut că așa e peste tot, la toată lumea sunt scandaluri, toți se bat pe acasă. Au fost scandaluri, țipete, venea și poliția. Au fost multe. Taică-mio a fost o fire violentă. Mama l-a prins pe tata cu o femeie când ea avea 42 de ani. Ei nu se mai înțelegeau. (…) Când îmi amintesc de taică-mio, numai de rău. Atât de frică îmi era de tata, încât vorbeam cu mama. Eu cu tatăl meu nu am vorbit mai mult de 100 de cuvinte toată viața. De frică să nu mă bată”, a dezvăluit cântărețul, conform protv.ro.

 

 

citește și...