Lidia Buble este o artistă cameleonică. “Prefer să nu scot latura de bad girl”

01.04.2022, 13:48
Lidia Buble este o artistă cameleonică. Prefer să nu scot latura de bad girl
Dezvăluirile uneia dintre surorile Lidiei Buble. ”M-a scapăt din brațe la două săptămâni de când m-am născut”

Lidia Buble se consideră o  femeie puternică, așa cum reiese din piesa „Draga mea”, lansată recent. Bruneta spune că iubirea vindecă totul, dorind să transmită acest lucru prin intermediul piesei. “Prefer, în cele mai multe cazuri sau situații, să nu scot latura de “bad girl”, dar, daca se insistă, pot fi și așa”.

Solista a vorbit recent despre planurile profesionale și cum se identifica în relația cu cei din jur, într-un interviu pentru click.ro. Artista spune că este o persoană cameleonică, pregătită pentru orice provocare. Tocmai de aceea și-a schimbat culoarea părului, pentru că nu se atașează de lucruri .

Mai mult, Buble spune că îi plac provocările și le atrage în viața ei.

”Sunt o artistă complexă, cameleonică”

”Sunt o artistă complexă, cameleonică, îmi place să-mi schimb stilul, ori de care ori simt nevoia. Sunt mereu pregătită pentru provocări și îmi doresc să mă schimb atunci când simt nevoia. Nu sunt o persoană care se atașează de o singură culoare a părului, ci una care poate mâine are chef să se facă verde în cap și chiar acționează în adevăratul sens al cuvântului. (…)

Sincera să fiu, tot ce mi se întâmplă, zilnic, reprezintă o provocare. De la tot ce înseamnă imagine impecabilă, timp alocat și dedicat activitătți profesionale, până la cel pentru persoanele dragi și iubite. Sunt omul care acceptă și atrage noi provocări ale vieții”.

”Sunt într-o etapă de continuă dezvoltare”

În ceea ce privește mulțumirea vedetei față de cariera profesională, aceasta mărturisește că își dorește mai mult de la ea însăși, fiind o persoană autocritică.

”Sunt într-o etapă de continuă dezvoltare, pe toate planurile, mai ales pe cel profesional, pentru că îmi doresc tot mai multe de la mine, ca artist, și știu că mai am multe de arătat și oferit oamenilor”.

“Prefer să nu scot latura de “bad girl”

Lidia Lible spune că are două lături, de fată rea și de fată bună, însă preferă să scoată la iveală latura mai puțin bună in anumite cazuri. Însă, vedeta dă vina pe zodie, când alege să fie critică cu cei dn jur.

“Pot spune că am o zodie complexă. Sunt și rea, sunt și bună. Depinde ce butoane atingi, în ce mod sunt prinsă. Prefer, în cele mai multe cazuri sau situații, să nu scot latura de “bad girl”, dar, daca se insistă, pot fi și așa. Oricum, mereu, voi spune așa: zodia este de vină!”

citește și...