FOTO / Cât cântărește și ce înălțime are Iulia Albu. Cum se menține vedeta în formă

31.03.2022, 10:40
FOTO / Cât cântărește și ce înălțime are Iulia Albu. Cum se menține vedeta în formă
Cât cântărește și ce înălțime are Iulia Albu. Cum se menține vedeta în formă

Criticul de modă Iulia Albu, în vârstă de 40 de ani, are o siluetă foarte armonioasă, pe care știe foarte bine cum să o pună în valoare. Aceasta a dezvăluit ce înălțime și ce greutate are. De asemenea, vedeta a mărturisit și ce stil de viață a adoptat pentru a fi într-o formă fizică cât se poate de bună.

Iulia Albu este un cunoscut critic de modă. În plan personal, Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike.

Iulia Albu este o apariție care atrage imediat atenția. Are un trup cu forme armonioase, pe care știe foarte bine cum să le scoată în evidență. Pentru click.ro, vedeta a dezvăluit câte kilograme și ce înălțime are, dar a vorbit și despre cum reușește să se mențină în formă.

Cât cântărește și ce înălțime are Iulia Albu. ”Pentru cartofi prăjiți am o zi specială, de obicei, joia”

“Am 60 de kilograme și 1,76 m înălțime. Mănânc zahăr doar o dată pe săptămână, de obicei duminica. Pentru cartofi prăjiți am o zi specială, de obicei, joia, iar în restul zilelor mănânc dimineața un mic dejun sățios, în principal granola. Mănânc extrem de sănătos, dar am o dietă variată, nu îmi plac salatele. Nu consider că o persoană se poate alimenta sănătos doar mâncând salată și bând apă cu lămâie. Mi se pare ridicol, mai ales pentru o persoană care face sport”, a explicat Iulia Albu.

Criticul de modă a mărturisit că face foarte mult sport: ”Cel mai important lucru este că am grijă să beau foarte-foarte multă apă. În plus, fac sport în fiecare zi, de două ori pe săptămână fac Aerial silks, la Circul Metropolitan, de două ori pe săptămână merg la patinoar și în celelalte zile merg la sală sau să alerg. La Circul Metropolitan fac antrenament cu o acrobată de acolo, pur și simplu mă antrenez. M-am apucat de Aerial silks cu foarte puțin timp înainte de a începe proiectul “Dancing on Ice”… n perioadele în care am foarte multe filmări și sunt câteva perioade pe an în care filmez absolut în fiecare zi a săptămânii, am acasă aparate pe care le folosesc și greutăți și rutine specific gândite care înlocuiesc sala și alte activități și rutine pe care le fac de multe ori la 5.30 sau 6 dimineața”.

citește și...