FOTO. Ilinca Vandici are un un trup bine lucrat. Cum arată vedeta la sala de fitness

29.03.2022, 18:41

Ilinca Vandici, în vârstă de 36 de ani, este numai fibră. Prezentatoarea Bravo, ai Stil se poate lăuda cu o siluetă admirabilă, iar formele frumoase ale trupului său se datorează atât alimentației sănătoase de zi cu zi, cât și sportului pe care îl practică frecvent.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai frumoase prezentatoare Tv din showbizul autohton. Vedeta a fost Miss Bihor, apoi Miss Mamaia, ca mai apoi să participe la Model of The World România.

După o sarcină, Ilinca Vandici arată mult mai bine și are o siluetă de invidiat. Prezentatoarea TV este una dintre vedetele care acordă o atentie deosebită siluetei. Trupul ei este mereu impecabil.

Ilinca Vandici are un posterior bombat

Ultimele imagini de pe Insta Story o arată într-o formă de zile mari. Vedeta apare în timpul antrenamentelor fizice, îmbrăcată într-un costum de fitness mulat, care i-a scos în evidență posteriorul bombat.

”Ești o frumusețe”, ”Ești superbă”, ”Arăți foarte bine”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de prezentatoare.

 

”Am deja 10 ani de când practic antrenamente constant la sală”

Vedeta a mărturisit că merge de trei ori  pe săptămână la sala de fitness, subliniind că toată viața a făcut sport, însă urmează un regim de viață sănătos.

„Sportul este o stare, un mindset, ceva ce chiar dacă nu iubești din adâncul ființei tale, în momentul în care îi vezi beneficiile nu mai poți renunța. Cumva asta se întâmplă și în ceea ce mă privește, sportul este parte din viața mea, la fel cum este și stilul de viață sănătos. Nu mă simt bine dacă nu fac sport.

Merg la sală de trei ori pe săptămână, nu zilnic, dar am deja 10 ani de când practic antrenamente constant la sală. Am început să fac sport când aveam 7 ani și toată viața am făcut sport, cu mici pauze. Mișcarea mă ajută să descarc mult din energia negativă pe care o acumulez, dar fac sport și pentru beneficiile de ordin fizic.

Sunt conștientă de acest beneficiu acum după ce am născut, pentru că am realizat că s-a schimbat corpul meu. Dacă acum nu am un stil de viață sănătos, se vede imediat. Pentru a putea să mă mențin într-o stare fizică foarte bună trebuie să fac sport și să am un regim de viață cât mai sănătos”, a mai declarat Ilinca Vandici.

citește și...