FOTO / Cum arată Andreea Ibacka după două sarcini. Soția lui Cabral trage din greu la sala de sport pentru silueta perfectă

26.03.2022, 12:41
FOTO / Cum arată Andreea Ibacka după două sarcini. Soția lui Cabral trage din greu la sala de sport pentru silueta perfectă
FOTO / Cum arată Andreea Ibacka după două sarcini. Soția lui Cabral trage din greu la sala de sport pentru silueta perfectă

Actrița Andreea Ibacka, în vârstă de 36 de ani, se prezintă foarte bine din punct de vedere fizic după ce a trecut prin două sarcini. Vedeta a publicat în mediul online mai multe fotografii în care apare la sala de sport. Partenera de viață a prezentatorului de televiziune Cabral își dorește să revină la silueta ideală.

Andreea Ibacka a trecut prin două nașteri, dar afișează o siluetă foarte armonioasă. Actrița se antrenează la sala de sport pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Andreea Ibacka a postat mai multe imagini în care apare la sala de sport.

Cum arată Andreea Ibacka după două sarcini. ”Schimb formă de cozonac pe una de grisină!

”Schimb formă de cozonac pe una de grisină!”, a notat Andreea Ibacka în dreptul unor imagini. Internauții au complimentat-o pentru felul în care arată: ”Doamnelor și domnilor va prezint…mama a doi copii!”, ”Super”, ”Sa nu vorbim cu pacat! Esti o frumoasa si sa tinem cont ca ai doi copii!”, ”Arăți superrb”, ”Ești superba, sigur când vorbești de “cozonac” te referi la scumpul tău soț Cabral, nu?!”, ”Arăți superb! Forma de cozonac păstreaz-o pentru a treia sarcină!”, ”Foarte frumoasa și arati foarte bine”, ”Ești superrbă”, ”Exagerezi… arăți super”, ”Frumusețe”, ”Absolut superbă”, ”Ești minunată”, ”Frumusețe de fată cu doi copii”, ”Atât de gingașă și fumoasă”, ”Mi se pare exagerat să te consideri plinuță…să nu exagerăm totuși cu obsesia slăbitului”.


”Atât îți zic: sper că ai luat deja bilete pentru litoral, Cabral! 🏋️‍♀️👙🏖🏄🏼‍♀️ #SummerBody”, a mai scris Andreea Ibacka în mediul online.

Andreea Ibacka este căsătorită cu Cabral și are doi copii

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke. În data de 5 octombrie 2021, Andreea Ibacka a devenit mămică  pentru a două oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel.

Andreea Ibacka și Cabral  s-au cunoscut pe platourile de filmare. „Eu și Cabral lucram destul de puțin împreună la acel proiect în care am primit eu primul rol din viață. Ne-am îndrăgostit, dar nu la prima vedere, cum spune el. El a fost interesat de carcasă. Dragostea a crescut în timp. Mi-a mâncat tinerețile. Amuzamentul ne-a ținut aproape”, a declarat Andreea Ibacka.

citește și...