Cristina Spătar, scandal cu partenera fostului soț. “Nu mă interesează femeia în sine”

25.03.2022, 17:15

Cristina Spătar este implicată într-un scandal cu actuala parteneră a fostului soț. Vedeta o acuză pe actuala soție a fostului său soț că o bârfeste și se folosește de aceasta pentru a-și construi o imagine. “Nu mă interesează femeia în sine”, a spus artista.

Cristina Spătar este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din industria muzicală românească.

Cristina Spătar a divorțat de soțul său în urmă cu mai mulți ani, însă relația dintre cei doi s-a deteriorat în timp, iar Alin încă îi pune bețe în roate vedetei. Fostul soț al Cristinei Spătar este căsătorit acum cu Larisa, actuala sa soție, cea care i-a dăruit și un copil.

 

Cristina Spătar, atac dur la adresa actualei soții a fostului soț

Solista a mărturisit că fostul soț refuză să dea semnătură pentru ca aceasta să poată lua cu ea și cei doi copii. Mai mult, vedeta se confruntă și cu  actuala soție a lui Alin Ionescu, care ar fi folosit cuvinte dure la adresa Cristinei Spătar.

Cristina Spătar a avut o primă reacție.

“Nu vreau să comentez pe acesta temă. Asta ar însemna un război și am nevoie de liniște pentru copiii mei. Chiar am nevoie de liniște. Vizavi de acești oameni nu vreau să mai fac comentarii, chiar nu mai vreau. Am avut destul în ăștia 6 ani. Nu mai vreau. Nu vreau să mai deschid subiectul ca să nu se creeze acel boomerang, în care o să existe mereu discuții și nu vreau să le mai creez. Prefer să las lucrurile așa, să aplanez. Dacă vreodată o să mai fie vorba despre treaba asta, nu mai vreau să discut despre fata asta. Chiar nu mă interesează femeia în sine. Nu văd ce aș câștiga dacă aș vorbi despre asta. Vreau liniște pentru copii, atât vreau.”, a declarat Cristina Spătar, conform Wowbiz. 

 ”Nu mai vorbesc cu fostul soț ”

Cristina Spătar a declarat că se află în proces cu fostul soț din cauza pensiei alimentare. Mai mult, vedeta a precizat că  au întrerupt orice comunicare

„Sunt în proces cu pensia alimentară de ceva timp, nu îmi place să vorbesc despre asta.

Nu mai vorbesc cu fostul soț, niciodată. Copiii stau la mine, dar merg și la el, din când în când. (…) Albert are 11 ani, Aida are 8 ani și jumătate. Vorbesc cu tatăl pe mobil. Nu mai avem ce vorbi. ”, spunea Cristina Spătar.

citește și...