Cristina Spătar, mai fericită ca niciodată în brațele iubitului. ”Suntem împreună de la divorț”

03.01.2021, 10:15
Cristina Spătar, mai fericită ca niciodată în brațele iubitului. ”Suntem împreună de la divorț”
Cristina Spătar, mai fericită ca niciodată în brațele iubitului. ”Suntem împreună de la divorț”

Cântăreața Cristina Spătar este mai fericită ca niciodată alături de iubitul său. Aceasta a publicat în mediul online primele imagini în care apare alături de acesta.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert. În prezent, artista trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat care cu 20 de ani mai tânăr ca ea. Pentru prima dată de la divorț, Cristina Spătar, în vârstă de 47 de ani, își face publică relația cu Tiberiu Vărzaru, ân vârstă de 26 de ani. Cei doi au petrecut Revelionul împreună pe Valea Uzului. Artista a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare, mai multe imagini în care apare alături de acesta. Vedeta radiază de fericire.

 

„Iubitul meu este Tibi Vărzaru, îl știți. Suntem împreună de la divorț”, a declarat Cristina Spătar, pentru click.ro. Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei. Potrivit sursei menționate anterior, înainte de a deveni iubitul Cristinei Spătar, tânărul a mai avut o relație cu fiica cea mică a politicianului Vadim Tudor, Jeni, de aceeași vârstă cu el.

Cristina Spătar, pe mâna esteticianului pentru a arăta ireproșabil

De curând, cântăreața Cristina Spătar s-a lăsat din nou pe mâna medicului estetician.

Vedeta și-a făcut lipoaspirație și și-a injectat grăsime în posterior.

”Mi-am făcut operaţia pentru că imediat după naştere am apelat la toate metodele posibile pentru a scăpa de surplusul de grăsime de pe abdomen şi talie, dar nu am reuşit să revin la forma iniţială. Mă simt mai liniştită, ştiind că pot să arăt chiar mai bine decât înainte. L-am ales pe doctorul estetician Călin Doboş pentru că este un adevărat profesionist şi am văzut atâtea exemple de vedete”sculptate” de el care m-au impresionat. După ce l-am cunoscut am ştiut că mă las pe mâini bune”, a spus Cristina Spătar, după intervenţia de liposucţie.

citește și...