FOTO. Cele mai sexy fotografii cu celebrități în bikini din 2022

10.03.2022, 00:06

Vedetele au început anul 2022 cu costumele lor de baie sexy, în timp ce se bucură de vacanțe. Aceste vedete știu să facă zgomot. Celebrități precum Kim Kardashian sau Alessandra Ambrosio nu reușesc să atragă căldura, însă atrag inspirație stilistică serioasă – în feedurile noastre Instagram cu fotografiile lor sexy în bikini. Mai jos, am adunat cele mai sexy fotografii de costume de baie din 2022 de până acum

Până acum, Kim Kardashian a fost regina bikinilor anului 2022. Antreprenoarea a luat o pauză de patru zile în Bahamas cu iubitul Pete Davidson la începutul lunii ianuarie.

Kim a împărtășit pentru prima dată un selfie purtând un bikini maro tanga de la propriul ei brand Skims pe 6 ianuarie, în timp ce era încă în vacanță. Fotografia a strâns peste 4,3 milioane de aprecieri și a fost una dintre primele fotografii cu adevărat epice în bikini din 2022.

Dar fosta vedetă Keeping Up With the Kardashians tocmai începea! După ce a ajuns acasă în Hidden Hills, California, Kim a continuat să vină cu mai multe fotografii cu bikini. Într-o serie de instantanee postate pe 17 ianuarie, ea a purtat un bikini alb minuscul.

Pentru unele vedete, fotografiile în bikini pe care le-au postat pe rețelele de socializare au fost un motiv de sărbătoare.

Sydneey Sweeney

Vedeta Euphoria a împărtășit o fotografie sexy pe 8 martie prin Instagram, într-un costum de baie floral, multicolor, în două piese, în timp ce se afla în vacanță în Oahu, Hawaii.

 

 

Kate Bosworth

Actrița Kate Bosworth a purtat un bikini minuscul albastru pentru a demonstra cât de grozav arăta la doar câteva săptămâni după ce a împlinit 39 de ani la începutul lunii ianuarie. Ea a adăugat un emoji cu placă de surf la postarea ei de pe Instagram, deoarece în 2022 se împlinesc 20 de ani de când a devenit faimoasă în filmul clasic de surf, Blue Crush.

 

 

Dua Lipa

Cântăreața „Don’t Start Now” se relaxa lângă piscină în Miami pe 6 februarie.

 

Addison Rae

Regina TikTok Addison Rae si-a expus corpul într-un bikini sexy, în timp ce ea a plecat în vacanță în Turks și Caicos.

 

Katie Thurston

Katie Thurston a strălucit într-un bikini negru fără bretele în timp ce lucra la bronzul ei în Cabo San Lucas, Mexic, în ianuarie.

Camila Cabello 

Camila Cabello a continuat să-și etaleze celebrele curbe de bikini în 2022, începând cu o vacanță la începutul lunii ianuarie în Republica Dominicană. Ea a purtat un bikini negru și sexy în timp ce se afla la bordul unui iaht, cu un apus de soare superb în spatele ei. Artistei îi place să meargă pe plajă, iar fanii vor vedea probabil multe mai multe look-uri ale cântăreței „Havana”.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio a pozat pe un iaht în Brazilia pe 4 ianuarie, purtând un top de bikini de culoare teracotă si un bikini floral roz.

 

Elizabeth Hurley

Actrița în vârstă de 58 de ani a împărtășit o poză cu bikini la începutul lunii ianuarie, în timp ce își arăta linia de costume de baie Elizabeth Hurley.

citește și...