Rocsana Marcu se pregătește să pregătește să dea un ”tun” în valoare de milioane de lire sterline, în Marea Britanie

06.03.2022, 18:23

Rocsana Marcu este o femeie liniștită, din punct de vedere financiar, de când s-a mutat în Marea Britanie. Bruneta se pregătește să vândă câteva case în valoare de milioane de lire sterlie, în Marea Britanie.”În momentul de față am la vânzare niște proprietăți de câteva milioane de lire, mai precis, de vreo 5 milioane de lire!”

Rocsana Marcu a renunțat în urmă cu aproximativ patru ani la carieră în televiziune. In 2020, fosta prezentatoare s-a stabilit în Londra, cu cele două fiice ale ei, Mayra și Indira, de 14 și respectiv 10 ani, pentru a le oferi o viață mai bună. Acum aceasta este agent imobiliar. În plus, ea a urmat și cursuri pentru a se perfecționa în acest domeniu. Mai mult, românca este studentă la Facultatea de Drept.

Rocsana locuiește acum în Winchmore Hill, nordul Londrei, cu fiicele Indyra, în vârstă de zece ani, și Mayra, în vârstă de 14 ani.

Rocsana Marcu vinde case de milioane de lire sterline

Anul trecut, jurnaliștii de la publicația The Sun o numeau pe româncă „Holly Willoughby a României”. Rocsana a fost poreclită în Marea Britanie drept „Holly Willoughby a României” datorită asemănărilor evidente dintre cele două. Holly Willoughby este o cunoscută prezentatoare TV din Marea Britanie.

Românca a declarat duminică că îi merge foarte bine în continuare în  Marea Britanie, unde se pregătește să vândă câteva case în valoare de milioane de lire sterline, potrivit click.ro.

”Am la vânzare niște proprietăți de vreo 5 milioane de lire!”

“E adevărat că voi da curând spre vânzare o casă de 2 milioane, dar mai durează să o lansez pe piață, la vânzare. În momentul de față am la vânzare niște proprietăți de câteva milioane de lire, mai precis, de vreo 5 milioane de lire!”, a declarat Rocxana.

Rocsana Marcu lucrează în domeniul imobiliar și a declarat, anul trecut, că nu i-a fost străin și că atunci când era în România a lucrat o vreme în tranzacțiile cu case și terenuri

“Sunt broker imobiliar, am studiat foarte mult de când am venit aici și mi-am dat toate examenele aici, le-am luat pe toate, sunt agent imobiliar acreditat în UK, deci cu acte în regulă, și în afară de asta îmi dau examenele și pentru Mortgage Adviser, în română cred că termenul s-ar traduce ca specialist financiar în ipotecă. Toți care vor să își ia casă aici își caută un Mortgage Adviser. Aici nu ai cum să îți cumperi casă cu banii jos pentru că sunt foarte scumpe, trebuie să îți faci credit cu ipotecă și plătești ratele lunare. Eu vreau să îi ajut pe toți, și pe  românii care vor să își cumpere case în Anglia, practic eu facilitez relația lor cu banca și îi ajut să obțină banii de la bancă, le dau și casă, le dau și banii, numai să își aleagă cea mai frumoasă casă!”, a povestit Rocsana Marcu pentru Ciao.ro.

citește și...