Andreea Marin a primit un cadou de Dragobete, de la partenerul ei. ”Nu știu mai mult, o să aflu”

24.02.2022, 17:32
Andreea Marin a primit un cadou de Dragobete, de la partenerul ei. ”Nu știu mai mult, o să aflu”
Andreea Marin știe exact ce vrea. ”Fac tot ce pot să mă mentin tânară, vreau ca la nunta fiicei mele să fiu o mama tânară”

Andreea Marin a primit un cadou de Dragobete, de la partenerul ei. Vedeta a fost anunțată de partenerul ei că vor pleca din București. „Am parte de o surpriză. Am fost anunțată, deja, de către partenerul meu de viață. Nu știu mai mult, o să aflu”, a mărturisit Andreea Marin. 

Adrian Brâncoveanu. Vedeta și partenerul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 5 ani. Partenerul vedetei nu a trecut cu vederea  ziua de 24 februarie, Dragobete, și a pus la cale o surpriză.

Întrebată despre planurile pe care și le-au făcut pentru 24 februarie, „Zâna surprizelor” a dezvăluit că partenerul său i-a pregătit o escapadă în afara orașului.

Andreea Marin, surpriză de Dragobete

Adrian Brâncoveanu a anunțat-o în urmă cu câteva zile pe Andreea Marin că vor pleca din București.

„Am parte de o surpriză. Am fost anunțată, deja, de către partenerul meu de viață. Nu știu mai mult, o să aflu atunci. Deci, o să plec din oraș”, a mărturisit Andreea Marin într-un interviu pentru „Exclusiv VIP”, relatează Fanatik.

Andreea Marin a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj extrem de emoționant. „Să fiți iubiți! Dragostea să-și așeze palma pe inima voastră, să-i simtă bătăile, să o însuflețească, azi și mereu!”.

Andreea Marin, despre relația cu fiica ei, Violeta

În cadrul aceluiași interviu, Andreea Marin a vorbit și despre relația pe care o are cu fiica ei, Violeta. Adolescenta a împlinit 14 ani la sfârșitul anului trecut.

„N-aș mai spune că e chiar copil, are peste 14 ani. E domnișoară și e cât mine de înaltă. Mă bucur tare mult de această vârstă a ei.

Sfaturile le cer eu de la ea. Mi-a și spus ‘Mami, când ai nevoie de un detaliu, vino la mine să ți-l ofer!’. E normal, e, cumva, vârsta la care fetele caută, sunt interesate de tot ce înseamnă frumos, de tot ce înseamnă modă.

Vedeta, cu un inel pe deget

Vedeta a postat o fotografie  pe contul său și a stârnit rumoare între fanii acesteia. Vedeta s-a relaxat cu partenerul ei, la munte, iar în poză se observă un inel pe degetul fostei prezentatoare.  

 Vedeta a ținut să precizeze că va anunța când va decide când va face marele pas.

În momentul în care va fi cazul, voi spune (n.r. – despre nuntă). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!”, a declarat Andreea Marin într-o emisiune.

citește și...