Andreea Marin, fericită cu relația sentimentală cu Adrian Brâncoveanu. ”Am un partener de viaţă care seamănă mult cu tatăl meu”

13.02.2022, 15:21
Andreea Marin, fericită cu relația sentimentală cu Adrian Brâncoveanu. ”Am un partener de viaţă care seamănă mult cu tatăl meu”
Andrea Marin, fericită cu relația sentimentală cu Adrian Brâncoveanu. ”Am un partener de viaţă care seamănă mult cu tatăl meu”

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, a făcut declarații despre relația sa de cuplu. Aceasta trăiește o poveste de dragoste, de câțiva ani, cu Adrian Brâncoveanu, alături de care se simte împlinită și fericită. ”Am un partener de viaţă care seamănă mult cu tatăl meu”, a afirmat Andreea Marin la podcastul realizat de Mihai Morar.

De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. Vedeta a fost căsătorită de trei ori și are un copil, din matajul cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior. Cei doi au împreună o fiică, Violeta.

Andreea Marin a făcut declarații despre actualul său partener, Adrian Brâncoveanu, la podcastul „Fain şi simplu”, realizat de Mihai Morar.

Andreea Marin, fericită cu relația sentimentală cu Adrian Brâncoveanu. ”Am înţeles că relaţia noastră se maturizează, ne dorim mai mult, iar acum trăim împreună”

„În cele mai grele momente, eu am stat să muncesc. Munca a fost cel mai bun medicament. Într-un an, am pierdut cinci oameni dragi. Nu are nimeni o vină că ţie ţi se întâmplă una sau alta în viaţa personală. Faci ce trebuie în viaţă, nu doar ceea ce vrei şi ce-ţi face plăcere! În loc să stau în cameră, cu capul în pernă, zile întregi, să plâng, eram obligată să continui ritmul de muncă. Mă automotivam. Am învăţat de la o relaţie la alta, nu trăiesc pentru părerile celorlalţi, nu trăiesc ca să-i mulţumesc pe ceilalţi. Pentru fiecare vine acel moment de bine. Acum, la 47 de ani, sunt fericită pentru că-mi ştiu limitele, fac ce-mi place, am un partener de viaţă care seamănă mult cu tatăl meu! Tata era un om foarte sensibil, o combinaţie rară de putere, om cât bradul, şi sensibilitate, un bărbat romantic, altruist”, a declarat Andreea Marin, potrivit adevarul.ro.

„În primii trei ani, partenerul meu de viaţă era consul pe alt continent, am călătorit mult, apoi am înţeles că relaţia noastră se maturizează, ne dorim mai mult, iar acum trăim împreună. Nu este o asemănare care să te lovească la prima vedere, dar apoi descoperi trăsături comune, între el şi tata”, a completat vedeta.

citește și...