Andreea Marin, detalii din relația cu Adrian Brâncoveanu. ”Un cuplu este echilibrat atunci când cei doi se simt unul pe celălalt și știu când să facă un pas în spate”

18.01.2022, 17:18
Andreea Marin, detalii din relația cu Adrian Brâncoveanu. ”Un cuplu este echilibrat atunci când cei doi se simt unul pe celălalt și știu când să facă un pas în spate”

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani,  a făcut declarați despre relația sa de cuplu. Aceasta trăiește o poveste de dragoste, de câțiva ani, cu Adrian Brâncoveanu. ”Un cuplu este echilibrat atunci când cei doi se simt unul pe celălalt și știu când să facă un pas în spate”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune de la noi. În ceea ce privește viuața personală, Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.  Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Despre relația sa de cuplu, dar și despre fiica ei, Violeta, a făcut Andreea Marin declarații într-un interviu pentru click.ro. ”Nu simt nevoia să discut despre intimitatea noastră, dar generic vorbind, un cuplu este echilibrat atunci când cei doi se simt unul pe celălalt și știu când să facă un pas în spate, fiecare la momentul său. Asta reușim noi astăzi și mă bucur mult. Oamenii se pot confrunta cu diverse probleme în viață și pot aduce tensiunea acasă, aceasta este greșeala des întâlnită și e păcat. Dar odată cu trecerea timpului începi să vezi și să înveți”, a spus vedeta.

Andreea Marin, detalii din relația cu Adrian Brâncoveanu. ”În acest moment mă simt în echilibru, recunoscătoare și fericită”

Întrebată ce înseamă o relație perfectă pentru ea, Andreea Marin a răspuns: ”Așa cum este relația mea astăzi cu fiica mea și partenerul meu de viață. Nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul, pe mine viața asta m-a învățat, din păcate, dar la vârsta maturității de azi și în acest moment mă simt în echilibru, recunoscătoare și fericită, îi mulțumesc lui Dumnezeu, avem cu toții mare nevoie de pace în suflet, înainte de orice altceva”.

Andreea Marin a vorbit și despre fica sa, Violeta: ”Ea nu știe, căci nu m-a cunoscut la vârsta ei, dar asemănările dintre noi sunt uimitoare, parcă suntem trase la indigo. Este descurcăreață, serioasă cu treaba ei, se gândește la viitor, sensibilă și talentată în mai multe direcții. Sănătate să avem și va face multe lucruri bune cu viața ei, ajutându-i și pe cei din jur, am mare încredere în ea… Ne sfătuim zilnic, uneori eu îi cer sprijinul ei, deja am pe cine să mă bazez”.