Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit, după un scandal monstru. ”Sunt încă în stare de șoc. A zburat a doua zi la Paris”

22.02.2022, 13:50

Ioana s-a despărțit de Ilie Năstase. Soția fostului tenismen spune că a ajuns la limită, iar comportamentul sportivului este unul greu de înțeles. Aceasta mărturisește că tenismenul a înjurat-o, după incidentul în care a fost agresată sexual. ”Sunt încă în stare de șoc. A zburat a doua zi la Paris”.

După ce a fost convinsă să renunțe să depună actele de divorț, fosta soție a lui Ilie Năstase a decis să pună capăt relației. Ultimul episod dintre Ioana și o femeie, petrecut într-un restaurant din Capitală, a pus capac. Fosta parteneră a sportivului se declară dezamăgită de comportamentul acestuia.

Ioana Năstase a fost agresată sexual de o femeie într-un restaurant din București. Aceasta spune că a rămas traumatizată din cauza celor întâmplate.

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au despărțit

Mai mult, femeia spune că Ilie Năstase a avut un comportament nepotrivit, o încuraja pe agresoare să continue. Ulterior, Ioana Năstase i-a cerut sportivului explicații pentru reacția sa, însă tenismenul a înjurat-o. Mai mult. Ioana mărsturiseste că a plecat separat la casa ei.

Fosta soție a sportivului spune că Ilie a anunțat-o că pleacă la Paris, însă nu a invitat-o să îl însoțească.

Comportamentul sportivului, greu de înțeles

„E dureros și groaznic ce am trăit, am făcut publică chestia asta ca nu pățească și alte femei că mine. Până la mașina i-am spus că nu e frumos ce s-a întâmplat, că orice bărbat ar sari să-i ia apărarea femeii lui, iar el mi-a răspuns foarte urat, nu se pot reproduce acele cuvinte. În seara respectivă, am plecat separat, fiecare la casa lui.

Am venit acasă, nu m-am ridicat din pat până aseară la ora 17, sunt încă în stare de șoc. A zburat a doua zi la Paris. Mi-a zis cu 2 zile înainte că are treaba și nu m-a întrebat dacă vreau să merg cu el. Mi-a zis că nu știe când se întoarce, că și-a lua bilet doar de dus”, a spus ea, pentru Click.ro.

citește și...