Ruby face senzație pe rețelele de socializare. Artista s-a fotografiat pe nisipul fierbinte

16.02.2022, 15:15

Ruby a publicat o nouă fotografie în care apare într-o ipostază extrem de sexy. Artista este cu gândul la plajă și la soare. ”Mental sunt pe insula Mako!”, spune solista. Vedeta s-a pozat într-un costum de baie, ce îi scoate în evidentă sânii. Mai multe vedete au reacționat și au apreciat fotografia în care apare artista.

Ruby și-a creat o imagine cu apariții sexy, fiind adepta ținutelor provocatoare, ce-i lasă la vedere trupul perfect sculptat.  Ruby a știut mereu cum să iasă în evidență datorită stilului ei nonconformist și aparițiilor incendiare, reușind de fiecare dată să încingă imaginaţia admiratorilor.

Ruby surprinde din nou în mediul online, cu o apariție sexy, pozând pe nisipurile fierbinți. Se pare că vedeta își dorește o vacantă și nu este iubitoare a anotimpului rece. Artista postează frecvent poze de pe plajă sau de pe meleaguri îndepărtate.

Ruby, într-o ipostază extrem de sexy

De data aceasta, cântăreața este cu gândul la insula Mako. Mai mult, vedeta a postat o fotografie incendiară, pe nisip. fiind îmbrăcată cu un costum de baie alb, ce îi scoate în evidentă sânii și formele bine lucrate.

Fotografia a primit peste 11.000 de aprecieri și zeci de comentarii. Printre vedetele care au apreciat ideea artistei se numără Mihaela Rădulescu, Lora, Smiley sau Alexia Eram.

Mai multe vedete au reacționat

Artista Jo i-a lașat și un comentariu ”Auuuuuuuuu”. Fosta sotie a lui Connect R  a fost impresionata de apariția brunetei și a comentat, de asemenea, la fotografie. ”Ai grija că-i luna plină !”, făcând aluzie, probabil, la serialul australian H2O – Adaugă apă.

”Mental sunt si eu cu tine”, i-a spus un fan.

Ruby, concurenta emisiunii Dancing on Ice

Ruby, este una dintre concurentele show-ului Dancing on Ice, ce urmează să fie difuzat la Antena 1.  Cântăreața consideră că Dancing on Ice este cea mai mare provocare a vieții sale.

„Am mai trecut prin provocări foarte mari, însă asta este una care ne pune tot fizicul la încercare în moduri nebănuite. Mușchii mei sunt în șoc, habar nu au ce se întâmplă! Mă simt că într-un film de acțiune în care nu credeam niciodată că o să joc, iar acțiunea asta se petrece pe gheață și va avea ca scop îndeplinirea unui vis foarte frumos. Trebuie să mă transform într-o patinatoare excelentă peste noapte, nu este deloc ușor, dar îmi pun toate speranțele că voi reuși”, a povestit Ruby, conform a1.ro.

citește și...