Bianca Drăgușanu s-a pozat goală în cadă. Blondina și-a arătat sânii

14.02.2022, 21:53

Bianca Drăgușanu, mai sexy ca niciodată. Vedeta s-a pozat complet goală în cadă de Ziua Îndrăgostiților. Diva a fost acoperită de petale de trandafiri. Fosta asistentă a lui Dan Capatos  și-a arătat sânii, iar pozele reușesc să stârnească imaginația bărbaților.

Bianca Drăgușanu nu ezită să se pozeze tot mai sexy. De data aceasta, blondina s-a pozat goală în cadă și a stârnit imaginația sexului tare cu poze incendiare. Fosta asistenta Tv le-a oferit urmăritorilor ei de pe Instagram imagini incendiare chiar din vacanța ei în Paris.

În urmă cu doar câteva ore, ea a postat o imagine în care apare goală, în cadă, fotografia reușind să adune instant aproape 6.000 de like-uri.

Bianca Drăgușanu s-a pozat complet goală în cadă

Răsfățându-se în cadă, blondina și-a acoperit zonele intime cu petale de trandafiri. Fosta asistentă a lui Dan Capatos  și-a arătat sânii, iar pozele reușesc să stârnească imaginația bărbaților.

Blondina se află în vacanță în Paris, cel mai probabil. alături de iubitul ei, Gabi Bădălau.

Bianca Drăgușanu și-a topit acidul hialuronic din buze

Fosta soție a lui Victor Slav a fost invitată în platoul emisiunii „Teo Show”, unde a vorbit despre faptul că și-a topit acidul hialuronic din buze. Recent, blondina a fost la o clinică, în Cluj, unde a decis să își topească în totalitate acidul hialuronic din buze.

„Pentru mine a fost un șoc să mă văd așa, după 15 ani. Eram obișnuită crenvurștii ăia. Eu am lansat trendul ăsta. Toată lumea se ducea la estetician cu poza mea, deși toată lumea zicea că ce buze am. O să încerc să le remodelez. Voi face niște injectări mai subtile, mai finuțe. Aveam atât de multă substanță băgată încât buza mea de jos se răsfrângea… Buzele mele sunt mai mici. Acum trei săptămâni mi-am făcut intervenția. (…) Mi se pare că eram frumoasă, dar acum sunt și mai frumoasă. Înainte aveam crenvurști, nu buze, eram injectată pe lateral. (…) Voi continua șirul acesta de transformări pentru că îmi place să fac asta”, a spus Bianca la Kanal D.

Fosta asistenta TV a bifat mai multe intervenții estetice: implant mamar, rinoplastie, fillere, implant fesier. Invitata la show-ului de la Kanal D, Teo Trandafir a fost surprinsă de schimbarea radicală a invitatei sale.

„Ce schimbare! E mega, super, ultra bine! Jur! Pe scurt, Bianca a hotărât să își micșoreze buzele. Mie mi se pare că arată splendid. Se vede diferența enorm”, a fost reacția prezentatoarei TV.

citește și...