Ana Morodan, amenințată de un bărbat, în miezul nopții. ”Urla și țipa ca un isteric”

05.02.2022, 11:02
Ana Morodan, amenințată de un bărbat, în miezul nopții. ''Urla și țipa ca un isteric”
Dificultățile prin care a trecut Ana Morodan în pandemie. ”M-am super strasat, plângeam pe ture”

Ana Morodan, celebra bloggeriță care este supranumită și „Contesa Digitală”, a fost amenințată de un bărbat, în miezul nopții. ”Urla și țipa că un isteric la două noaptea”. Contesa digitală a povestit cum a pornit conflictul. 

Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane din mediul online. Vedeta este blogger, influencer și antreprenor. Morodan a fost chiar primul blogger de stil personal din România.

Blondina a devenit consacrată după ce a participat la show-ul “Asia Express”, făcând senzaţii în rândul concurenţilor.

Cum a pornit conflictul

Bloggerita a trecut recent prin momente tensionate, după ce a fost implicată într-un scandal în miez de noapte. Totul a pornit de la țipetele unui vecin, care o deranjau atât pe ea, cât și pe ceilalți. Mai mult, „Contesa Digitală” l-a avertizat pe bărbatul respectiv să înceteze cu țipetele și să le ofere liniște. Însă, acesta a început să o amenințe pe celebra bloggerită  că o va posta pe rețelele de socializare dacă nu îl lasă în pace. După mai multe discuții, vedeta a reușit să îl calmeze pe bărbat. ”Eu sunt eficientă, orice ați putea zice despre mine…L-am liniștit!”, spune vedeta.

”Era un tânăr puțin..un cetățean turbulent. Pe el nu-l deranja nimic! Pe noi, ceilalți locatari, ne deranja. Că el urlă și țipă ca un isteric la două noaptea. Și el nu înțelegea ce ne deranjează și noi încercam să-i spunem că țipă…Asta s-a întâmplat! Individul, săracul, țipa! Eu m-am dus frumos, împreună cu o colegă să-i spun să nu mai țipe.

Omul nu a înțeles, a trebuit să-i explic de trei ori, a patra oară a înțeles. Bineînțeles, ca o tembelă eficientă, pentru că eu sunt eficientă, orice ați putea zice despre mine…L-am liniștit!”, a declarat Ana Morodan la Antena Stars, potrivit spynews.

Ana Morodan, dezvăluiri despre crizele de isterie

Ana Morodan  a vorbit despre momentele de stres din viața ei. Vedeta a fost invitată  recent la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Întrebată dacă face des crize de isterie, Ana Morodan a spus că nu mai recurge la astfel de acțiuni, pentru că îi fac rău și o obosesc foarte mult.

Offf, în ultima perioadă n-am mai făcut că mă obosesc teribil.

În Arad, de unde sunt eu, toată lumea se plânge:  

Nu m-am plâns niciodată din cauza machiajului, dar mă plâng,  

Mă simt foarte bine aici, dar cu două zile înainte de emisiune, 

La 36 de ani mă obosesc crizele, așa că nu prea mai fac”, a dezvăluit Ana Morodan.

Ana Morodan: “Sunt o supraviețuitoare”

Denise Rifai a mai întrebat-o pe influencerită dacă se consideră o supraviețuitoare.

“Da, dar, sincer, n-aș vrea să trăiesc un scenariu acopaliptic pe această planetă, gen Mad Max. În general da, no failure option (n.r.: nu există opțiunea eșecului), cum zic americanii.

Bineînțels că mai întâi mă crizez foarte tare, dar după ce mă crizez văd ce e de făcut. Cred că, da sunt o supraviețuitoare”, a răspuns Ana Morodan.

citește și...