Cum reușește Alina Eremia să nu își cheltuie banii pe obiecte de lux. „Au fost multe lucruri pe care am vrut să le cumpăr”

04.02.2022, 17:44

Alina Eremia este destul de cumpătată când vine vorba despre risipirea banilor pe obiecte sau haine extrem de scumpe. Vedeta spune că este rațională și se gândește de mai multe ori înainte să decidă dacă vrea să investească în obiecte materiale scumpe. ”Nu leșin dacă nu îmi cumpăr ceva”, spune artista.

Artista se numără printre cele mai apreciate nume de la noi din țară, în industria muzicală. Și-a făcut debutul în showbiz-ul românesc în urmă cu ani de zile, atunci când a fost cooptată în serialul „Pariu cu viața”.

Alina Eremia își încântă fanii cu apariții extravagante. Artista a dezvăluit că nu cheltuie foarte mulți bani pe obiecte, iar atunci când o face, muncește și mai mult pentru a nu regreta.

”Nu leșin dacă nu îmi cumpăr ceva”

„Au fost multe lucruri pe care am vrut să le cumpăr și mi-am dat seama că sunt prea scumpe. Dar mă gândesc rațional dacă merită să fac investiția sau nu și dacă nu merită nu le cumpăr.

Și, în plus, mă gândesc că o să muncesc suficient de mult încât să pară așa o chestie, nu să pară un lux. Nu mă atașez de chestiile materiale, dar nu leșin dacă nu îmi cumpăr ceva”, a dezvăluit Alina Eremia în emisiunea Porc TV, potrivit cancan.ro.

Alina Eremia, mesaj de ziua de naștereNu lua viața prea în serios”

Alina Eremia a împlinit recent frumoasa vârstă de 28 de ani. Artista a împărtășit cu fanii ei cum sărbătorește ziua de naștere. Cântăreața a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, într-o rochie decoltată, plină de paiete argintii.

Încă de la primele ore ale diminețîi, fanii i-au trimis câte un mesaj sau o urare de bine cu ocazia acestei zile.

”28. Nu lua viața prea în serios.”, a scris ea în dreptul unei fotogorafii în care apare într-o rochie lungă, din paiete, care îi pune în valoare picioarele tonifiate.

Artista: Uitați a făcut spumă șampania, este pe lux”

Chiar dacă fanii ei se asteptau ca artista să petreacă, Alina Eremia a preferat să muncească. Mai mult, solista a postat fotografii, anunțând că lucrează la un nou proiect.

“Poate vă întrebați și voi ce fac de ziua mea. Mi-am pregătit cadrul, aici cu bradul în spate, o să fac poze că să postez, iar voi să îmi urați la mulți ani. Uitați a făcut spumă șampania, este pe lux.”, a spus Alina Eremia pe Instagram.

Fotografia a strâns într-un timp foarte scurt mii de aprecieri, iar totodată secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt.

citește și...