Prima reacție a fostei iubite a lui Nick Rădoi, după ce a aflat că acesta se căsătorește cu Mădălina Apostol. ”Mă caută”

28.01.2022, 16:47

Alina Radi a reacționat după ce a aflat că Nick Rădoi se căsătorește cu Mădălina Apostol. Alina susține că Nick încă o caută și că dacă ea ar vrea să se împace cu el, acesta ar accepta imediat.”Da, este adevărat că mă caută. Ei doi nu au nicio relație, în sens de căsătorie, de divorț sau așa mai departe”, spunea Alina Radi.

Nick Rădoi a impresionat-o recent pe Mădălina Apostol. Milionarul i-a făcut un cadou în valoare de un milion de euro iubitei lui, Mădălina Apostol. Mai mult, milionarul a anunțat că are de gând să facă pasul cel mare.

Fosta iubita a milionarului a fost impresionată de anunț, având în vedere că aceasta declara că nu va avea loc nicio nuntă.

Prima reacție a fostei iubite a lui Nick Rădoi

Alina Radi a fost invitată la Antena Stars să vorbească despre decizia pe care fostul ei iubit a luat-o. Femeia a precizat că le urează să fie fericiți. Mai mult, fosta iubită a milionarului a spus că nu va merge la eveniment, chiar dacă va fi invitată, deoarece în perioada respectivă cu siguranță va avea cântări.

 

”Le urez succes, să fie sănătoși și fericiți. Nu, de ce să mă duc, de ce m-aș duce (n.r. dacă ar fi invitată la nuntă). Am destule evenimente, cu siguranță voi fi ocupată în perioada aia sau cine știe dacă o să mai cânt până atunci, că până se căsătoresc ei…”, a spus Alina Radi la Antena Stars.

”Da, este adevărat că mă caută”

Pe de altă parte, Alina susține că Nick încă o caută și că dacă ea ar vrea să se împace cu el, acesta ar accepta imediat.

”Da, este adevărat că mă caută. Ei doi nu au nicio relație, în sens de căsătorie, de divorț sau așa mai departe, așa cum spunea ea. Ei nu se vor căsători niciodată. El mă caută în continuare. Eu dacă i-as spune lui că vreau să ne împăcăm, ar accepta”, spunea Alina Radi în urmă cu câteva săptămâni.

Ce afacere are Mădălina Apostol

”Am ales videochat-ul pentru că e un bussines profitabil. Eu vreau să schimb mentalitatea din România. Aici fac mulţi bani, sunt banii mei şi fac ce vreau cu ei. Sigur nu e de acord, că are şi el (n.r. Nick Rădoi) o mentalitate învechită, ca toţi românii. Eu am rămas cu doi copii şi nu am avut 10 ani sprijin de la tatăl lor. Nu trebuie să-ţi fie ruşine, că totul e legal. Am deja 10 modele care lucrează. Ştiu şi copiii mei, mai ales cel mare mă susţine. Banii vin oricum. Dacă aş avea timp, aş face şi eu videochat! Niciuna nu e online dezbrăcată”, a spus Mădălina Apostol.

citește și...