Gabriela Cristea, pusă la colț, după o postare în care ar fi făcut reclamă falsă. Ce a postat vedeta

28.01.2022, 12:20

Gabriela Cristea a fost atacată dur de fanii din mediul online. Prezentatoarea TV a fost acuzată că ar fi făcut reclamă falsă la un produs de înfrumusețare. Mai mult, fanii acesteia au remarcat  că vedeta ar susține că rezultatele sunt obținute în urma folosirii unor produse promovate, deși ea ar fi recunoscut că a apelat, de fapt, la o procedură estetică.

Gabriela Cristea a fost dur criticată de internauți, după ce aceasta a recunoscut că are sprâncenele tatuate.

Imediat, fanii vedetei s-au întrebat ce s-a întâmplat cu produsele pentru creșterea sprâncenelor pe care vedeta le-a promovat.

Fanii adus acuzații grave la adresa Gabrielei Cristea

„Ai cumva tatuaj semipermanent pe pleoape?”, a fost curiozitatea uneia dintre fanele vedetei.

„Nu, doar sprâncenele sunt tatuate”, a răspuns Gabriela Cristea pe Instagram.

De ce s-au enervat fanii Gabrielei Cristea

Imediat, fanii vedetei s-au activat si i-au reproșat că face reclame la produse pentru creșterea sprâncenelor, în condițiile în care ea și le-a tatuat.

„Păi, cum așa, nu ți-au crescut sprâncenele în urma reclamei pe care ai făcut-o?”, este întrebarea cu care vedeta de la Mireasa a fost pusă la colț.

Vedeta a  preferat să nu intre in conflict cu cei care o atacă. De asemenea, nu a șters nici comentariul respectiv.

Nu este prima dată când vedeta este criticată

Gabi Cristea a mai fost acuzată în repetate rânduri de urmăritorii ei că își editează excesiv de mult fotografiile pe care le urcă în mediul online și că discrepanța între cum arată la televizor și în realitate și cum apare pe rețelele de socializare este una destul de mare.

„Oare fără editare nu se poate!? Sau ne speriem de ce ne arată realitatea?/ Sărmana cabină de duș, s-a îndoit toată.  De ce oare nu ne acceptăm așa cum suntem? Nu sunt absurdă. Mai folosești o lumină, o umbră, dar nici să încerci să îți faci talia mică și în oglindă se vede că este mare”, au scris și alții.

 

citește și...