Sonia Trifan a presimțit moartea Corneliei Catanga. ”Cânta o cucuvea la geam la mine, încontinuu”

15.01.2022, 13:32
Sonia Trifan a presimțit moartea Corneliei Catanga. ”Cânta o cucuvea la geam la mine, încontinuu”
Sonia Trfan a presimțit moartea Corneliei Catanga. ”Cânta o cucuvea la geam la mine, încontinuu”

Creatoarea de modă Sonia Trifan a făcut declarații despre cea care a fost regretata interpretă de muzică de petrecere Cornelia Caranga. Aceasta a mărturisit că a presimțit moartea artistei. ”Cânta o cucuvea la geam la mine, încontinuu”, a povestit Sonia Trifan. Creatoarea de modă a explicat că a decis să dea de pomană rochiile pe care i le-a creat Corneliei Catanga și pe care aceasta le-a purttat în spectacolele pe care le-a susținut.

Creatoarea de modă Sonia Trifan a avut o relație apropiată cu cea care a fost interpreta de muzică de petrecere Cornelia Catanga. Sonia Trifan a vorbit, pentru click.ro, despre Cornelia Catanga.

Aceasta a presimțit moartea artistei. De asemenea, Sonia Trifan a explicat că a decis să dea de pomană rochiile pe care i le-a creat Corneliei Catanga și pe care aceasta le-a purttat în spectacolele pe care le-a susținut.

Sonia Trifan a presimțit moartea Corneliei Catanga. ”Când m-am trezit, eu am știut că ea era nu mai era în viață”

„În dimineața când a murit ea, eu m-am trezit fără niciun motiv, de la 4 dimineața. Cânta o cucuvea la geam la mine, încontinuu. Și nu am mai putut dormi. Apoi, când m-a luat din nou somnul, am visat-o pe ea. Când m-am trezit, eu am știut că ea era nu mai era în viață!”, a declarat Sonia Trifan.

Creatoarea de modă a mărturisit că o visează frecvent pe Cornelia Caranga. Aceasta a hotărât să dea de pomană ținutele pe care i le crease artistei. „Am visat-o înainte și de asta am decis să fac acest lucru. Simțeam nevoia să-i dau ceva de pomană pentru ea, având în vedere că ea nu a fost îmbrăcată într-o rochie la înmormântare. Cornelia a fost îngropată dezbrăcată! Probabil, a cerut sufletul ei!”, a mai spus aceasta.

Sonia Trifan a dat deja de pomană ultima rochie purată de Cornelia Catanga la ultimele sale apariții. Ținuta a ajuns la o profesoară de limba română de la Colegiul național Emil Racoviță, potrivit sursei mai sus-menționate. „Rochia a fost cadou din partea mea pentru că era creată de mine și a fost purtată de Cornelia în câteva emisiuni și la ultimele apariții ale ei. Am dat-o de pomană de sufletul Corneliei! Nu a costat nimic!”, a mai spus Sonia Trifan.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

citește și...