FOTO. Un model de fitness depășește orice imaginație. Cum arată rusoaica Anastasiya Kvitko, supranumită “Kim Kardashian a Rusiei”

26.12.2021, 20:13
FOTO. Un model de fitness depășește orice imaginație. Cum arată rusoaica Anastasiya Kvitko, supranumită Kim Kardashian a Rusiei

Există mii de modele pe Instagram. În această împrejurare, ar fi păcat să nu o cunoști un model celebru de fitness din Rusia, Anastasia Kvitko. Dar dacă ești cineva căruia îi place să urmărească modelele de bikini pe Instagram, am fi mai degrabă uimiți dacă nu ai auzit de Anastasia.

Cu 12,2 milioane de urmăritori pe Instagram, ea este una dintre cele mai importante bombe sexy în bikini din spațiul cibernetic.

Unul dintre modelele de fitness populare din Rusia este Anastasia Kvitko. Aceasta se află pe primul loc pe listă când vine vorba de postări senzaționale în bikini pe Instagram.

 

Anastasia Kvitko, „Kim Kardashian a Rusiei”

Anastasia s-a născut pe 25 noiembrie 1994, în Rusia de Vest, în regiunea Kaliningrad Oblast și ulterior s-a mutat în Statele Unite. Ea a venit prima dată la Miami pentru a se ocupa de modeling, dar după ce a petrecut ceva timp acolo, ea a decis în cele din urmă să se mute la Los Angeles pentru joburi de modeling cu normă întreagă. Ea a muncit din greu la corpul ei și a intrat în lumina reflectoarelor. Ea este, de asemenea, deseori denumită „Kim Kardashian a Rusiei”.Vedeta susține că formele ei impresionante sunt „100% naturale”

Iată câteva dintre fotografiile  ei de pe Instagram, care explică de ce ea este favorita internauților.

 

 

Îmbrăcând lenjerie din dantelă roz, Anastasia Kvitko a pozat pur și simplu sexy. Dar făcând acest lucru, ea a făcut senzație pe rețelele de socializare, cu atuurile incredibile și frumusețea uluitoare. 

 

Salutăm fotografia ca fiind una dintre cele mai elegante ipostaze ale ei. Arătând uimitor într-un bikini albastru și alb, Anastasia a pozat elegant pe șezlong purtând o pereche de ochelari de soare asorți. Modelul rus este antrenat să-ți fure inima, fără efort.

Ce dietă are Anastasia Kvitko

Potrivit presei britanice The Sun, Anastasia Kvitko are un regim strict și disciplinat. Din copilărie, modelul era obișnuit să practice exerciții fizice, iar în prezent merge la sala de fitness de 4 ori pe săptămână.

Anastasiya are o dietă foarte strictă, se asigură că nu mănâncă carne sau pui si evită cu orice preț restaurantele de tip fast-food.

Ceva care o face diferită de celelalte vedete de pe Instagram este că, susține ea, nu a apelat la Photoshop Pentru a-și retușa imaginile, de asemenea, nu îi place să pună filtre pe fotografiile sale, astfel încât să poată aprecia că fizicul său este complet natural. „Acest lucru mă face diferită de alte vedete. Am pus poze astfel încât fanii mei să poată vedea exact cum arăt “, a spus ea într-un interviu.

citește și...