FOTO. Top 10 cele mai tari modele de fitness de pe Instagram

25.11.2021, 23:37
FOTO. Top 10 cele mai tari modele de fitness de pe Instagram

Fitness-ul nu mai este acum un simplu antrenament personal. Antrenamentul de fitness s-a transformat acum într-o activitate profesională, iar modelele de fitness de top de pe Instagram câștigă o mulțime de laude și faimă din partea fanilor.

Modelele de fitness din întreaga lume atrag acum din ce în ce mai mulți adepți, pentru că arată fierbinte, elegant și șic.

 

Să aruncăm o privire la lista celor mai tari 10 modele de fitness de pe Instagram.

 

1. Sommer Ray

  • ID Instagram: @sommerray
  • Urmatori:   25,9 milioane
Believe you can and you?re halfway there ?? @mikelarremore ?? @myokore ? #sommerray #myokore #fitness

Această tânără de 23 de ani din Colorado, SUA, își dezvoltă profilul Instagram cu peste 24 de milioane de urmăritori. La vârsta de 15 ani, a decis să-și urmeze tradiția familiei și a început să ridice greutăți. Ea a câștigat Miss Bikini pentru adolescenți și Miss Bikini clasa D din campionatele de stat din Colorado. În 2016, Sommer Ray a început să-și documenteze călătoria de fitness, a postat videoclipuri și fotografii cu stilul ei de viață de fitness, iar în aproximativ un an a devenit o senzație pe internet.

2. Michelle Lewin

  • ID Instagram: @michelle_lewin
  • Urmatori: 13,7 milioane

Născută și crescută în Venezuela, Michelle și-a început cariera ca model Playboy. Îi place să pozeze în bikini și să petreacă timpul antrenându-se în sală. Ea susține că antrenamentul ei este o parte crucială a vieții ei. Michelle împărtășește imaginile și videoclipurile ei de antrenament, sperând să inspire și să motiveze și alte femei.

 

3. Kayla Itsines

  • ID Instagram: @kayla_Itsines
  • Urmatori: 12,8 milioane

Kayla este un antrenor personal în vârstă de 27 de ani din Australia, pe lângă faptul că este antrenor de fitness, este autoare și antreprenor. Kayla este extrem de populară pe Facebook și Instagram, ea este probabil cunoscută pentru ghidurile ei super sexy pentru corp de bikini, care sunt o serie de cărți electronice despre planurile de masă și exerciții aerobice. Ea și-a organizat câteva dintre fotografiile ei de transformare pe Instagram și, în câteva luni, a avut mii de urmăritori.

 

4. Ana Cheri

  • ID Instagram: @anacheri
  • Urmatori: 12,6 milioane

Cariera Anei este puțin diferită de restul celorlalte modele de fitness pentru că a început să posteze imagini și videoclipuri de fitness înainte de a deveni model profesionist de fitness. Această tânără de 32 de ani din California de Sud a zguduit rețelele de socializare cu sfaturile ei de fitness și în curând cariera ei de model a crescut. Ana Cheri s-a făcut remarcată de diverse branduri sportive autohtone și a fost abordată de acestea. Ana a apărut la afișe de copertă ale unor branduri precum Punch Magazine, Toyo Tires. Ea este numită de Chive drept „Regina Instagramului”

 

5. Jen Selter

  • ID Instagram: @jenselter
  • Urmatori: 12,5 milioane

Acest model american de fitness în vârstă de 25 de ani este cunoscut pentru modelarea ei extremă de fitness pe toate rețelele sociale. Născută la New York în 1993, Jen a crescut dând importanță unui stil de viață activ. La 15 ani, avea abdomenul și fesieri bine tonifiati. Jen a postat o poză cu bikini pe internet și a devenit virală peste noapte. Jen a apărut la diferite emisiuni de fitness de televiziune ca model de fitness. Ea susține chiar și diverse mărci de fitness și, în cele din urmă, este în tendințe pe Instagram printre modelele de fitness de top.

 

6. Annela Sagra

  • ID Instagram: @anllela_sagra
  • Urmatori: 12,5 milioane

Originar din Columbia, această tânără de 25 de ani este o pasionată de modele de fitness. Inițial și-a început cariera ca model profesionist, până când a întâlnit la sala de sport un antrenor personal care i-a schimbat complet obiectivele Anllelei. Anllela a renunțat la cariera ei tradițională de model pentru o nouă transformare. Are urmăritori masivi pe Instagram; ea împărtășește experiențele ei de antrenament prin videoclipuri și imagini. În 2017, s-a estimat că Anllela a câștigat 800.000 USD din modeling de fitness și postări sponsorizate.

7. Ulisses Jr

  • ID Instagram: @ulissesworld
  • Urmatori: 8,2 milioane

Unul dintre cei mai tineri modele și antrenori de fitness, Ulisses visează să aibă un corp perfect de spirit de-a lungul vieții. El depune eforturi masive de antrenament riguroase în sala sa în fiecare zi. Primul succes semnificativ al lui Ulisses a venit după câștigarea titlului clasic de platină din 2000. În 2013, Ulisses și-a schimbat obiectivele de carieră și a devenit antrenor de fitness, gândindu-se să ajute alte modele de fitness aspirante să-și atingă visele de fitness. Fiind singurul model masculin de pe această listă, Ulisses este un zgomot de Instagram senzațional.

8. Eva Andressa

  • ID Instagram: @eva_andressa
  • Urmatori: 6 milioane

 

Această frumoasă femeie din Brazilia s-a considerat odată a fi o fată slabă, dar după ce a vizitat regulat sala de sport, Eva s-a transformat într-o siluetă tonifiată. Ea a participat la numeroase titluri de campionat și a continuat să câștige multe spectacole prestigioase. După ce s-a retras din campionatele active, Eva și-a înaintat obiectivele de carieră pentru a deveni model de fitness. Expunându-se la numeroase platforme media, a câștigat fani pe Instagram, care acoperă peste 5 milioane de oameni.

9. Izabel Goulart

  • ID Instagram: @izabelgoulart
  • Urmatori: 4,6 milioane

Este un supermodel brazilian și o pasionată de fitness. Izabel a mers pe rampa pentru prezentările de modă Victoria’s Secret în perioada 2005-2016. Este cunoscută pentru videoclipurile sale intense de antrenament, de la Pilates la box. Folosind hashtag-ul #BodybyIza, ea distribuie videoclipurile ei de antrenament de zi cu zi pe Instagram.

10. Julia Gilas

  • ID Instagram: @juliagilas
  • Urmatori: 4,4 milioane

Julia este antrenor personal și model de fitness, originar din ucraineană. S-a mutat în SUA în anul 2009, la vârsta de 24 de ani, pentru a-și desfășura activ cariera de model. Cu toate acestea, Julia a descoperit mai târziu că călătoriile extinse duc la diferite pericole pentru sănătate. Ea a decis să-și schimbe obiectivele motivaționale și să treacă la modeling de fitness. În prezent, la 34 de ani, ea continuă să influențeze antrenorii amatori de fitness.

 

 

 

citește și...