GALERIE FOTO. Top 10 vedete care își lucrează trupul la sala de fitness. Cât de sexy sunt româncele la sala de sport

03.11.2021, 14:11

Bianca Drăgușanu, Diana Munteanu, Adelina Pestritu, Elena Băsescu sau Loredana Groza sunt doar câteva dintre vedetele care își tonifiază trupul, în pandemie.

În timp ce mulți dintre noi testăm o mulțime de rețete culinare, unele vedete merg, de fapt, în direcția opusă.

Iată câteva vedete care își lucrează trupul, în timpul pandemiei.

Top 10 vedete care își lucrează trupul la sala de fitness

Chiar dacă Ema Uta (30 de ani) postează rar fotografii din sala de fitness, se poate remarca cu ușurință că își lucrează corpul.

Ema Uta nu este deloc inhibată, fiind înzestrată de mama-natură cu trăsături frumoase.

Make-up artistul își etalează formele pe care le afișează cu generozitate pe conturile ei de socializare. Este evident că îi place să se expună în costume de baie.

Ema Uta. Foto Instagram

 

2. Mădălina Ghenea (34 de ani) continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Imaginile în niște colanți super mulați au făcut furori în rândul fanilor de pe Instagram, la începutul acestui an.

 

Mădălina Ghenea. Foto: Instagram

3. Antonia (32 de ani) a devenit pasionată de fitness, fiind inspirată de Alex Velea. Artista preferă ținutele mulate, în sala de sport.

Din ultimele imagini ale artistei, putem observa faptul că zona corpului care este cel mai mult scoasă în evidență este zona picioarelor. Artista depune efort pentru a fi tonifiată mereu.

Antonia. Foto: Instagram

Antonia și-a pus silicoane, deoarece a simțit nevoia de o schimbare la nivel fizic în viața ei după ce l-a născut pe cel mai mic dintre băiețeii ei.

Vedeta a mărturisit, în urmă cu un an, că a recurs la această intervenție, pentru a se simți perfect în propria piele.

4. Bianca Drăgușanu (39 de ani) adoră să fie sexy și provocatoare, indiferent că iese la restaurant sau că face sport. Compleurile mulate pe corp, formate din pantaloni și bustieră, sunt preferatele fostei prezentatoare de la Kanal D. De asemenea, aceasta preferă, de obicei, să fie machiată când face sport.

Bianca Drăgușanu. Foto: Instagram

Bianca Drăgușanu se antrenează în sala de sport chiar și când merge în vacanțe.

Vedeta obișnuiește să facă antrenament cardio de box.

 

5. Diana Munteanu (43 de ani) are un tonus de invidiat.

Vedeta a practicat atletismul în liceu și, în prezent, aerobic. Mergea regulat la sala de sport, însă acum, se pare că se antrenează acasă.

Vedeta și-a dezvăluit secretele în ceea ce privește dieta. “Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata”, spunea Diana Munteanu, pentru csid.ro, despre stilul ei de viață.

Diana Munteanu a primit, recent, tot mai multe critici. Internauții i-au atras atenția că este prea slabă și că este la un pas de anorexie.

Diana Munteanu. Foto: Instagram

6. Adelina Pestritu (34 de ani) are un abdomen perfect, picioare și brațe tonifiate, iar orice piesă vestimentară pe care o pune pe ea arată senzațional.

Programul de sport al Adelinei Pestritu este unul intens și constant.

Adelina Pestritu. Foto: Instagram

 

7. Corpul lui Lili Sandu (34 de ani) arată tonifiat. După naștere, artista a dat jos 24 de kilograme.

„La unele se întâmplă la 20, la altele la 40. Într-adevăr, a contat foarte mult faptul că am avut o viață foarte organizată. Contează foarte mult anii de dinainte și faptul că v-am tot bătut la cap cu modul meu de viață sănătos.

Nu sunt mearsă la sală pentru că nu avem efectiv timp. Eu și cu Silviu ne ocupăm doar noi doi de bebe. O să începem sala curând, vine vara.

S-a întâmplat să slăbesc. N-am ținut vreo dietă, pentru că alăptez. Cred că datorită acestui lucru. Sunt uimită de organismul meu. Eu am luat 24 kg. Eram destul de solidă, dar drăguță.

Acum sunt la fel ca înainte, după 5 luni de la naștere. Îmi place să fac sport pentru că mă simt foarte bine și îmi dă o energie bună”, a mărturisit Lili Sandu în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Lili Sandu. Foto: Instagram

8. Fiica fostului președinte se antrenează constant, cel mai recent Instastory fiind făcut marți, într-o sala de fitness. Elena Băsescu (41 de ani)  a slăbit destul de mult, însă are o siluetă de invidiat, chiar dacă este mamă a trei copii. Din fotografiile de pe contul său de Instagram se poate observa că aceasta are un trup tonifiat.

Mezina fostului președinte practică și aerobic.

 

Elena Băsescu. Foto: Instastory

9. Loredana Groza (51 de ani) este pasionată de fitness.

Îmbrăcată cu pantaloni mulați și bluză sexy, artista a postat pe una dintre rețelele de socializare imagini cu ținuta sa.

Artista este atentă la ceea ce mănâncă.

„Dimineața beau, pe stomacul gol, o cană cu apă fierbinte. De dimineață am mâncat un iaurt și am pus niște semințe de in. Vă recomand și vouă, e foarte sățios, spunea artista, cu ceva vreme în urmă, într-un interviu la Magic FM.

Loredana Groza. Foto: Instagram

10. Carmen Brumă (44 de ani) este o împătimită a sportului.

Vedeta este cunoscută pentru stilul de viață sănătos, pe care a reușit să-l mențină de-a lungul anilor. La 44 de ani, Carmen Brumă continuă să își mențină un corp care nu a suferit schimbări majore, chiar și după o sarcină.

 

Carmen Brumă. Foto: Instagram
citește și...