Mircea Badea nu se teme de Covid-19: ”Nu mă interesează cine se vaccinează şi cine nu se vaccinează”

23.12.2021, 15:54
Mircea Badea nu se teme de Covid-19: ”Nu mă interesează cine se vaccinează şi cine nu se vaccinează”
Ce a găsit Mircea Badea într-un colet după ce a făcut cumpărături online. Una a comandat, alta a descoperit!

Mircea Badea a vorbit despre vaccinarea obligatorie. Moderatorul emisiunii ”În gura presei” și-a exprimat opinia cu privire la conflictul ce are loc între persoanele vaccinate și cei neimunizați din România. Mai mult, acesta a spus că fiecare trebuie să fie liber să aleagă ce dorește să facă și să fie responsabil pentru propriile opțiuni.

În ediția de miercuri seară a emisiunii Sinteză Zilei de la Antena 3, Mircea Badea a analizat dezbaterea publică privind vaccinarea obligatorie, poziționându-se împotriva acestei posibile acțiuni.

Mai mult, Mircea Badea spune că nu îi este frică de virus. ”Nu îmi e frică de COVID. Deci nu văd unde este atâta dezbatere mondială”, a spus Mircea Badea.

Mircea Badea: ”Nu mă interesează cine se vaccinează şi cine nu se vaccinează”

„Nu mă interesează cine se vaccinează şi cine nu se vaccinează. Absolut deloc. Şi cred că în acest moment, în afară de nişte anxioși, aştia panicați de viaţă care nu pot suporta o minimă rigoare sau doză de disconfort, în rest, nu mai interesează pe nimeni COVID-ul dintr-un motiv foarte simplu.

Dacă m-am vaccinat, m-am vaccinat ca să transform COVID-ul într-o simplă răceală, dacă nu m-am vaccinat, oricum nu îmi e frică de COVID. Deci nu văd unde este atâta dezbatere mondială”, a declarat Badea.

Mircea Badea, întrebat dacă s-a vaccinat

Mircea Badea a fost întrebat dacă s-a vaccinat. Prezentatorul TV a dezvăluit la Antena 3 nu este nici pro-vaccinare, însă nici nu este anti-vaccinist în ceea ce privește imunizare împotriva Covid-19.

Mircea Badea a declar că este problema lui dacă s-a vaccinat sau nu împotriva coronavirusului.

”Mă întreabă lumea dacă m-am vaccinat. Răspunsul meu este: ce-ți pasă ție? Care este interesul tău în treaba asta? Ce importanță are dacă eu m-am vaccinat sau nu?

M-a întrebat și astăzi cineva pe Facebook dacă-s vaccinat. L-am întrebat ce-i pasă lui. Mi-a spus: ”mulți se pot lua după tine”. Eu nu vreau să se ia nimeni după mine. Ce fac eu privind vaccinarea vreau să mă privească doar pe mine. De ce să se ia cineva după mine? Există foarte multă pasiune dilie în ambele direcții. Aici nu includ doctorii. Ei spun părerea lor medicală. Nu mă refer la ei. Dar vin din ăștia – Ciuculete, Bubulete, Mumulete – care vin și zic: vaccinul e bun la om”, a spus Mircea Badea în luna august.

Mihai Găinușă a fost întrebat recent cu cine ar vrea să facă emisiune timp de 5 ani, iar vedeta radio i-a menționat pe Mircea Badea și Oana Zăvoranu.

Cu Mircea Badea. Este singurul cu care m-aș putea înțelege. Și Oană Zăvoranu. Nu Dianei Șoșoacă. Nu poți lucra cu cineva care te poate sabota.

citește și...