FOTO / Alina Laufer, super senzuală! Mereu a atras atenția cu fizicul ei

19.12.2021, 10:31
FOTO / Alina Laufer, super senzuală! Mereu a atras atenția cu fizicul ei
FOTO / Alina Laufer, super senzuală! Mereu a atras atenția cu fizicul ei

Alina Laufer, în vârstă de 38 de ani, are trei copii, însă nașterile nu și-au pus amprenta pe silueta sa. Are același trup cu forme foarte bine conturate ca în urmă cu ani. Vedeta arată foarte bine și are grijă să fie într-o formă fizică cât mai bună. Aparițile sale la evenimente sau la TV sunt extrem de apreciate de fani acesteia.

Alina Laufer a fost dintotdeauna o prezență plină de senzualitate, oriunde își face apariția.

Blonda a fost și este posesoarea unui trup foarte frumoase și a știut întotdeauna cum să își pună cât mai bine în valoare atuurile fizice.

Alina Laufer, super senzuală! Are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic

Alina Laufer are cu ce le lăuda din punct de vedere fizic, după cum se poate vedea și din fotografiile pe care aceasta le postrează pe rețelele de socializare.

În ținute elegante sport sau costum de baie, Alina Laufer  este o prezență care atrage imediat atenția.

Alina Laufer, la a a doua căsătorie. Are trei copii

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie 2021, cei doi au devenit părinți de gemeni. Alina Laufer a născut prematur  un băiețel și o fetiță, Nathaniel și Davina.

Alina Laufer a mărturisit că viața cu trei copii nu este ușoară. “Pot să zic că am ajuns oarecum la capătul puterilor. Ai mei urlă, dacă nu urlă amândoi odată, urlă pe rând. Ne mai uităm și noi la alți părinți cu bebeluși care dorm, stau liniștiți. (…) Mai vine mama pe la noi și ne ajută. E foarte greu. Mie îmi lipsesc foarte mult călătoriile. Suntem în priză permanent”, a declarat vedeta la o emisiune de televiziune.

Soțul Alinei Laufer, Ilan Laufer, a mărturisit că viața lor de familie s-a schimbat radical de când au devenit părinți. “Noi dormim în camera noastră. Copiii dorm ziua în camera noastră, iar seara în camera lor. Eu mă trezesc și o trimit pe Alina la copii. Nu aude când fac gălăgie. (…) Locul meu este la masă, în bucătărie. Viața noastră s-a schimbat cu totul. Nu credeam că va ajunge perioada asta, în care să îmi doresc să se facă luni dimineața, să merg la birou”.

citește și...