Ce spune familia Lidiei Buble despre relația artistei cu Horațiu Nicolau. ”Nici nu știu când am vorbit cu Lidia!”

15.12.2021, 13:22
Ce spune familia Lidiei Buble despre relația artistei cu Horațiu Nicolau. ”Nici nu știu când am vorbit cu Lidia!”
Lidia Buble și sora ei, declarații înainte de ”Asia Express” ”Facem cea mai bună echipă”

Tatăl și fratele Lidie Buble, pastori protestanți la Biserica Emanuel din Deva, au oferit prima reacție, după ce artista a fost surprinsă alături de omul de afaceri Horațiu Nicolau. Fratele artistei a încercat să evite să ofere un răspuns, subliniind că nu e problema lui și îi dorește Lidiei multă sănătate. Mai mult, tatăl artistei a lăsat să se înțeleagă că nu a mai comunicat cu Lidia de ceva vreme. ”Nici nu știu când am vorbit cu Lidia!”

Lidia Buble a fost în atenția presei în ultima perioadă. Recent, cântăreața a fost văzută în compania altui bărbat. La câteva zile după ce s-ar fi zvonit că Lidia Buble s-a despărțit de Harlys Becerra, artista a fost văzută în compania unui alt bărbat. Potrivit Mediaflux.ro, Horațiu Nicolau și Lidia Buble s-au întâlnit într-un restaurant de lux din Capitală, iar chimia dintre cei doi este vizibilă. Afaceristul a achitat nota de plată, după care au ieșit din restaurant. Se pare că Lidia Buble nu este la prima întălnire cu afaceristul.

Părerea familiei contează într-o relație, într-o oarecare măsură, iar tatăl și fratele cântăreței au oferit prima reacție.

Tatăl artistei: ”Nu pot să discut despre așa ceva”

Viorel Buble, tatăl artistei, a mărturisit că nu poate discuta despre aceste subiect. ”Nu pot să discut despre așa ceva, tot ce contează este să ne dea Dumnezeu sănătate”, a spus Viorel Buble pentru fanatik.ro.

Simion Buble, fratele  cântăreței, a spus că nu se ”pricepe” la așa ceva și nu a oferit nicun alt comentariu. ”Ce să spun despre asta? Eu nu mă prea pricep, nu e treaba mea! Multă sănătate îi doresc”, a mărturisit pastorul Simion Buble.

Se pare că Lidia Buble nu mai are o legătură atât de strânsă cu familia sa, fratele vedetei dezvăluind că nu au mai vorbit prea des în ultima vreme. ”Acum, eu sunt pe șantier, nu pot vorbi și nici nu știu când am vorbit cu Lidia! Doamne ajută”, ne-a spus Simion Buble.

Lidia Buble nu e membră a comunității de penticostali

Lidia Buble declara recent că face parte din comunitatea de penticostali, însă Moise Ardelean, președintele Cultului Penticostal, a declarat că artista a încălcat regulile Bisericii Penticostale.

Lidia Buble nu pare să fie afectată de acest aspect, dacă analizăm postările ei de pe Instagram, dar și relațiile din ultima vreme.

Moise Ardelean, președintele Cultului Penticostal din România a fost întrebat, la un moment dat, ce părere are despre artistă. Moise Ardelean a mărturisit că Lidia Buble nu mai este membră a cultului.

”Nu am cunoscut-o niciodată personal pe Lidia Buble deşi îi ştiu foarte bine tatăl şi pe o parte a familiei sale. Prin 2014 coordonam activitatea bisericilor noastre din vestul ţării, aşa că am fost de mai multe ori şi prin Deva. Pe Lidia Buble o ştiu doar din ceea ce mai citesc din presă. Ce pot să vă spun e că în prezent Lidia Buble nu e membră a cultului nostru”, a declarat Moise Ardelean, președintele Cultului Penticostal din România, pentru impact.ro.

Marius Manole: “Lidia Buble mi-a făcut avansuri”

Invitat la rubrica “Sosurile picante”, din emisiunea lui Cătălin Măruță, actorul Marius Manole a fost provocat să răspundă la o întrebare referiotare la o vedetă din România care i-a făcut avansuri.

Chiar dacă a ezitat să răspundă, Marius Manole a menționat numele Lidiei Buble, fiind pus în fața provocării de a mânca sosul picant.

“Lidia Buble mi-a făcut avansuri. Dar e asumat, a fost și de partea mea. S-a întâmplat după despărțirea de Răzvan. Am mers departe, până la Victoriei (râde). Da, e dintr-o familie, dar cred că familia o reneagă (râde).”, a spus actorul.

 

citește și...