Cât de mult a slăbit Roxana Vancea, după naștere. Proaspăta mămică s-a pozat în lenjerie intimă

02.12.2021, 18:57

Roxana Vancea arată senzațional după naștere. Vedeta a postat o fotografie în lenjerie intimă, care îi arată trupul lucrat. Însă, este interesant de văzut câte kilograme a reușit să slăbească fosta iubita a lui Mihai Bendeac, în două săptămâni.

Roxana Vancea a devenit pentru prima oară mama unui băiețel perfect sănătos, în urmă cu două săptămâni.

Proaspăta mămică a postat pe InstaStory o fotografie surprinzătoare în care se mândrește cu trupul și munca depusă, după naștere. Mai mult, aceasta a dezvăluit câte kilograme are în prezent. Astfel, observăm că vedeta are nici mai mult nici mai puțin de 46,1 kg, cu aproape două kilograme mai puțin decât săptămâna trecută, având o înălțime de 1,61 m.


Fosta asistentă TV a acumulat în timpul sarcinii doar 5,5 kilograme

Revenirea spectaculoasă a vedetei arată că stilul de viață sănătos și orele petrecută în sala de sport au contribuit semnificativ la impactul sarcinii asupra corpului.

 

Roxana Vancea a slăbit anul trecut 12 kilograme, de la 59 de kilograme a ajuns la 47. La vremea respectivă, vedeta a fost criticată din cauza faptului că ar fi slăbit cam prea mult și a ajuns doar piele și os.

Fosta prezentatoare a declarat că este extrem de atentă cu dieta pe care o ține, în cea de-a șaptea zi mânâncă tot ce-i pofește inima.

Dieta Roxanei Vancea

”Țin dietă. Mănânc 6 zile pe săptămână foarte sănătos, iar a șaptea zi mănânc ce vreau eu. Dieta mea este bazată pe foarte multă proteină, mai puțini carbohidrați, e o dietă low-carb. E o dietă echilibrată, am și grăsimi esențiale, am și carbohidrați sănătoși și multă proteină. (…)

Concret, „Dimineața mănânc fibre cu lapte de cocos, apoi îmi fac o omletă din 6-8 albusuri, măsline, castraveți, roșii. La prânz, un piept de pui cu broccoli și seara o salată, tot ce e verde, ori un pește.  Nu sunt vegetariană. Nu. Proteina e sfântă pt mine. Nu am cum să recomand oamenilor să fie vegani”, a declarat Roxana într-un interviu mai vechi.

 

citește și...