FOTO / Graviduța Roxana Vancea, în costum de baie. Este însărcinată în luna a opta

06.10.2021, 11:50
FOTO / Graviduța Roxana Vancea, în costum de baie. Este însărcinată în luna a opta
FOTO / Graviduța Roxana Vancea, în costum de baie. Este însărcinată în luna a opta

Roxana Vancea, în vârstă de 31 de ani, a pozat în costum de baie, însărcinată în luna a opta. Fosta asistentă de televiziune arată foarte bine. Imaginile i-au încântat pe admiratorii din mediul onlie ai vedetei. Roxana Vancea a pozat la piscină, îmbrăcată într-un costum de baie de culoare albă. Vedeta a lut puține kilograme pe durata sarcinii.

Roxana Vancea este căsătorită cu Dragoș, partenerul ei de viață având un băiețel care se numește Milan. Recent, Roxana Vancea a anunțat, în urmă cu câteva luni, că este însărcinată cu primul ei copil. La o emisiune de televiziune, Roxana Vancea a dezvăluit că urmează să aducă pe lume un băiețel pentru care a ales și un nume: Ayan. Aceasta va naște la începutul lunii noiembrie.

Recent, Roxana Vancea și-a etalat burtica de gravidă în costum de baie. Însărcinată în luna a opta, Roxana Vancea a pozat pe marginea unei piscine îmbrăcată într-un costum de baie de culoare albă, dintr-o singură piesă.

Graviduța Roxana Vancea, în costum de baie. A luat puține kilograme pe durata sarcinii

Pe durata sarcinii, Roxana Vancea nu a luat multe klograme în plus.

”Am 51 de kilograme acum. Am rămas însărcinată la 47. Nu, nu mi-e teamă. Am făcut tot ce a depins de mine. Nu am mai mâncat dulciuri, le-am înlocuit cu fructe, nu am mai mâncat seara târziu, am făcut mișcare atât cât mi-a permis doctorul, m-am odihnit, hidratat. Nu aș avea de ce să-mi revin greu după naștere. Și oricine mă cunoaște știe cât sunt de ambițioasă. Momentan, asta cu aspectul fizic e ultimul lucru la care mă gândesc, în capul meu e doar cum să fiu o mamă bună și Milan să nu fie gelos”, a dezvăluit Roxana Vancea pentru revista Viva.

Cum l-a cunoscut Roxana Vancea pe partenerul ei de viață

Roxana Vancea a povestit într-un interviu cum a început povestea de dragoste dintre ea și Dragoș.

”Povestea noastră a început când niciunul dintre noi nu se vedea într-o relație. Eu eram singură de un an şi 7 luni, mă obişnuisem aşa şi mi-era greu să mă mai văd cu cineva prea curând, iar Dragoș era singur de puțin timp şi într-o pregătire de concurs.A venit la sală la o întâlnire cu şeful meu, l-am văzut şi l-am întrebat pe Dan (şeful) despre el. Pentru prima dată în viața mea, am abordat pe cineva pe o rețea de socializare. I-am pus câteva emoti-coane pe Instagram şi răspunsul lui nu a întârziat să apară. Apoi ne-am întâlnit la un antrenament, a urmat un film şi apoi… o cununie”, a spus ea.

FOTO: Facebook Roxana Vancea

citește și...