Emma Răducanu a fost cerută în căsătorie la Londra. Ce răspuns a dat tenismena

29.11.2021, 15:09

Emma Răducanu (locul 19 WTA), în vârstă de 19 ani , a avut parte de un moment inedit. Sportiva a fost ceruta în căsătorie.

Britanica a avut primul meci pe teren propriu de când și-a făcut debutul la Wimbledon, unde a abandonat în turul al patrulea în fața australiencei Ajla Tomljanovic. Retragerea a fost cauzată de anumite dificultăți respiratorii.

Duminică, Emma Răducanu a disputat o partidă demonstrativă cu Gabriela Ruse (24 de ani, locul 85 WTA), scor 6-3, 7-6 (3), care a avut loc duminică la Royal Albert Hall din Londra. Emma Răducanu a câștigat meciul demonstrativ jucat, la Londra.

Potrivit Reuters, în timpul partidei amicale de tenis, un tânăr a fost cel care i-a făcut propunerea sportivei cu origini românești.

Emma Răducanu, cerută în căsătorie

”Emma, te măriți cu mine?”

Emma Răducanu a auzit întrebarea și s-a amuzat de propunere, susțin cei de la Reuters.

În timpul meciului de tenis, Elena Gabriela Ruse i-a dat racheta ei unui băiat de mingi și l-a lăsat să joace împotriva colegei sale. Acesta a făcut câteva schimburi cu Emma Răducanu și chiar a câștigat un punct în fața ei.

Sportiva cu origini românești, a vorbit despre perspectivele sale pentru anul viitor, descriind anul acesta ca fiind unul „suprarealist”.

Emma Răducanu: “Voi învăța și voi deveni mai bună”

Răducanu a spus că încă mai are multe de învățat.

“Așteptările mele de la mine sunt să continui să mă perfecționez, vreau să privesc înapoi la sfârșitul anului și să văd că am făcut progrese în diferite domenii”, a spus ea.

“Știu că va fi nevoie de multă răbdare pentru a ajunge acolo unde vreau să fiu. Este vorba de a construi robustețe din punct de vedere fizic. Va fi primul meu an calendaristic complet în circuit, va fi o experiență deosebită să joc un program integral. Sunt încă destul de tânăr. Voi învăța și voi deveni mai bună”.

Emma Raducanu este prima jucătoare de tenis care a venit din afara topului 100 și a reușit să câștige un turneu de Grand Slam. Ea a ajuns rapid pe locul 19 WTA

 

citește și...