Antonia, dezamăgită de persoanele din jur: “Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să le învăț“

28.11.2021, 15:48

Antonia este una dintre artistele împlinite atât pe plan profesional, cât și în viața persoanală  Se pare că artista nu este înconjurată de prieteni adevărați. Potrivit celei mai recente postări pe InstaStory, cântăreața mărturisea că nu mai are așteptări de la prieteni, pentru că nimeni nu îi este aproape cu adevărat.

Antonia are o viață perfectă pe care o afișează pe Instagram. Însă, se pare că nu toți cei din jur se bucură pentru realizările artistei. Cântăreața a făcut o postare sinceră pe Instagram, în care și-a mărturisit nemulțumirea.

“Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să le învăț este acela că nu toate persoanele pe care le consideri prieteni sunt cu adevărat prietenii tăi”, a scris Antonia pe o rețea socială.

Prietenii au dezamăgit-o de ziua fiicei sale, Maya

Un alt episod dezamăgitor pentru Antonia a fost când prietenii artistei nu i-au urat ”La mulți ani” fiicei sale, Maya. Artista mărturisea că aceste întâmplări au făcut-o să își puna anumite întrebări cu prvire la apropiați.

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din showbiz-ul românesc formează un cuplu cu Alex Velea din 2012. Perechea are doi fii, Dominic, în vârstă de 6 ani, și Achim, în vârstă de 4 ani. Din primul mariaj, Antonia mai are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani.

Antonia este recunoscătoare lui Alex Velea și spune că este o norocoasă pentru că acesta o sprijină necondiționat.

Antonia: ”Alex m-a învățat foarte multe lucruri bune”

„Îmi iau puterea de la copii mei, părinții mei și de la Alex. M-a învățat foarte multe lucruri bune. Credeam că sunt o fire sensibilă. El m-a învățat să fiu și mai bună, să nu pun la suflet, să am răbdare. Dacă sunt acuzată pe nedrept și știu că nu e adevărat, mă supără foarte rău. El îmi spune: «Ai o familie frumoasă, ai un bărbat. Zâmbește! Fii civilizată!». Am apreciat că este foarte uman”.

 

 

citește și...