Imagine rară cu soția lui Victor Pițurcă. Cum arată Maria Pițurcă la 61 de ani

27.11.2021, 15:32

Soția lui Victor Pițurcă este o prezentă discretă în spațiul public. Fostul mare fotbalist are alături de el o femeie de peste trei decenii. Recent, pe rețelele de socializare a apărut o fotografie cu Maria și Victor Pițurcă.

Victor Pițurcă se poate lăuda cu o femeie care i-a rămas alături, în ciuda infidelității sale.

Maria și Pițurcă sunt împreună de mai bine de 30 de ani. Cei doi au împreună doi copii: Claudia și Alexandru.

Fotografie rara cu soția lui Victor Pițurcă

Un moment din familie l-a împărtășit Cristina Ich, iubita lui Alex Pițurcă, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Modelul a postat o fotografie pe InstaStory cu socrii săi, Victor și Maria Pițurcă.

„Și, când te aștepți mai puțin, una dintre cele mai frumoase seri e și mai specială datorită unei așa surprize”, a scris Cristina Ich în dreptul pozei respective.

Victor Piturca a avut o relație extra-conjugală cu Vica Blochina, la începutul anilor 2000, iar cei doi au făcut împreună un băiat, pe Edan.

“Ştiu cât de mult suferă familia mea şi mai ales soţia. Este foarte greu să gândeşți şi să-ţi găseşți cuvintele în astfel de momente”, spunea antrenorul, în 2012.

Vica Blochina despre relația cu Victor Pițurcă: „Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum”

Vica Blochina i-a cerut recent scuze Mariei Pițurcă și are regrete pentru ceea ce i-a făcut.

„Pe copiii mei i-aș învăța să nu aibă o relație cu un bărbat însurat. E foarte greu, trebuie să-ți asumi. Acum îmi pare rău, poate am rănit multă lume. Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum“, a spus Vica Blochina la Pro Tv.

 

 

citește și...