Mădălina Ghenea l-a cucerit pe Al Pacino. Cum a fost filmată românca și legendarul actor

25.11.2021, 19:08

După premiera filmului „House of Gucci”, la Londra, Mădălina Ghenea a împărtășit pe rețelele de socializare câteva momente din timpul filmărilor. Românca a postat un filmuleț în care apare alături de Al Pacino. Cei doi se află într-un magazin de lux.

Mădălina Ghenea se află la apogeul carierei sale. Românca a primit un rol în cel mai aștept film al anului 2021, ”House of Gucci”. Frumoasa vedetă o va interpreta pe Sophia Loren.

Al Pacino îl joacă în film pe Aldo Gucci, fiul cel mare al fondatorului brand-ului Gucci.

Mădălina a postat pe Instagram un video din pauzele de la filmări

Din postura personajului Sophia Loren, românca s-a aflat la brațul lui Aldo Gucci , interpretat de Al Pacino. Actorul a chemat-o pe Mădălina Ghenea lângă el pentru câteva poze, în timp ce glumea cu fotografii, într-un magazin Gucci.

Legendarul actor i-a adus zâmbetul pe buze pe Mădălina cu replicile sale.

 

 

„V-ați luat bilete la House of Gucci? Filmul rulează acum în cinematografele din Statele Unite. Împărtășesc cu voi unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea, pe platoul de filmare cu incredibilul Al Pacino”, a scris vedeta.

Recent, actriţa a participat la premiera filmului ”House of Gucci”, la Milano, acolo unde apare alături de nume cu greutate, precum Al Pacino, Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek si Jared Leto.

Filmul, regizat și co-produs de Ridley Scott, apare în cinematografele din SUA pe 24 noiembrie. Filmul „House of Gucci”, bazat pe cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed” este scrisă de Sara Gay Forden, iar subiectul filmului este uciderea lui Maurizio Gucci, interpretat de Adam River, din 1995.

”House of Gucci” a primit până acum critici, unii dintre specialiști afirmând că este un mix de glam, crimă și kitsch.

Pelicula „House of Gucci”, proiectul anului pentru Mădălina Ghenea, va avea premiera în România pe data de 26 noiembrie.

citește și...