Ce copilărie grea a avut Connect-R. ”Mi-a fost foarte frică de sărăcie. Vedeam lupta a lor mei să ne pună mâncare pe masă”

28.10.2021, 15:55
Ce copilărie grea a avut Connect-R. ”Mi-a fost foarte frică de sărăcie. Vedeam lupta a lor mei să ne pună mâncare pe masă”
Ce copilărie grea a avut Connect-R. ”Mi-a fost foarte frică de sărăcie. Vedeam lupta a lor mei să ne pună mâncare pe masă”

Cântărețul Connect-R, pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, a dat detalii nebănuite despre copilăria sa și despre greutățile prin care a trecut familia sa. Artistul, în vârstă de 39 de ani, și-a deschis sufletul la podcastul lui Mihai Morar. ”Mi-a fost foarte frică de sărăcie. Vedeam lupta a lor mei să ne pună mâncare pe masă”, a mărturisit el.

Connect-R este acum un  artist de succes și are o situație financiară care îi poate permite să-și satsfacă orice moft. Însă, copilăria artistului a fost una dificilă.

Despre greutățile prin care a trecut familia sa în urmă cu ani a vorbit Connect-RE la poscastul ”Fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar.

Ce copilărie grea a avut Connect-R. ”N-am memorie cu mama să-și cumpere ceva. N-am avut vacanțe împreună, nu știam de treaba asta”

„Mi-a fost foarte frică de sărăcie. Vedeam lupta a lor mei să ne pună mâncare pe masă. Acestea erau discuțiile de zi cu zi. Le-a răpit a lor mei timp de calitate. N-am memorie cu mama să-și cumpere ceva. N-am avut vacanțe împreună, nu știam de treaba asta. Frica de sărăcie și, apoi, a urmat frica de respect, de lipsa de sine. Am asistat la multe umilințe din partea străinilor la adresa părinților mei. Familiile modeste mergeau să cumpere marfă de la unguri și le vindeam la târg, ai mei, la Vitan”, a povestit Connect-R, notează libertatea.ro.

„Acolo, în perioada aia, era un sat fără câini, veneau oameni care cereau taxe de protecție. Am văzut cu ochii mei. Din munca a lor mei trebuiau să scoată bani. Când nu plăteau, erau înjurați și umiliți! Ulterior, mi-am dat seama că cine sunt eu cu adevărat nu poate fi umilit cu adevărat”, a mai spus artistul.

Connect-R a fost căsătorit cu Misha

Misha a fost căsătorită cu cântărețul Connect-R. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Maya, de care se ocupă amândoi și care are șapte ani.. Deși sunt separați de cinci ani, cei doi continuă să locuiască în aceeași casă.

„Trăim în aceeași casă, da. Culmea, ne înțelegem foarte bine. E minunat așa. Nu o să mai dureze mult cred. Este extraordinar și ne înțelegem super ca părinți ai Mayei”, a spus artistul.

citește și...