Un bărbat bolnav de COVID-19 a ieșit complet dezbrăcat să se plimbe pe stradă

12.10.2021, 12:47
Un bărbat bolnav de COVID-19 a ieșit complet dezbrăcat să se plimbe pe stradă
Un bărbat bolnav de COVID-19 a ieșit complet dezbrăcat să se plimbe pe stradă

Un bărbat din Ploiești, bolnav de COVID-19, a ieșit complet dezbrăcat să se plimbe în fața blocului. Fiica sa a fost cea care a anunțat autoritățile. Bărbatul a devenit agresiv în momentul în care cei sosiți la fața loculu au încercat să îi acorde îngrijiri medicale. Jandarmii au intervenit. L-au imobilizat pe bărbat și l-au dus la spital.

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Ploiești, a fost protagonistul unui incident incredibil. Acesta, bolnav de COVID-19, a ieșit complet dezbrăcat să se plimbe pe stradă. Cea care a anunțat autoritățile despre ce se întâmplă a fost fiica bărbatului, informează Mediafax.

„Vă rog să mă ajutaţi! Sunt îngrijorată. Tatăl meu are COVID şi a plecat din casă, dezbrăcat complet şi nu ştiu ce să fac… Vă rog trimiteţi pe cineva să ne ajute!”, a fost apelul femeii din Ploieşti către 112.

 

Un bărbat bolnav de COVID-19 a ieșit complet dezbrăcat să se plimbe pe stradă. Mai avea de stat 48 de ore în carantină

Echipajul de intervenție trimis la fața locului l-a găsit pe bărbatul respectiv în fața blocului, pe strafă, complet dezbrăcat. Acesta a devenit agresiv în momentul în care i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind nevoie de intervenția jandarmilor, care l-au imobilizat și l-au transportat la spital.

Ploieșteanul mai avea de stat în caracntină 48 de ore.

 

citește și...