Cel mai mare regret al Monicăi Tatoiu. ”Nici nu știu unde e înmormântat”

11.10.2021, 16:17
Cel mai mare regret al Monicăi Tatoiu. ”Nici nu știu unde e înmormântat”
Cel mai mare regret al Monicăi Tatoiu. ”Nici nu știu unde e înmormântat”

Monica Tatoiu, în vârstă de 65 de ani, a făcut dezvăluiri la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D. Binecunoscuuta femeie de afaceri a vorbit și despre părinții săi. Aceasta a mărturisit că regretă că nu s-a împăcat cu tatăl său înainte ca acesta să înceteze din viață. ”Nici nu știu unde e înmormântat” , a mărturisit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a fost prezentă la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D. Femeia de afaceri a vorbit, printre altele, și despre părinții săi, în special despre tatăl său.

Femeia de afaceri a fost întrebată de Denise Rifai, dacă regretă că nu și-a luat rămas bun de la părintele său: „V-ați iertat pentru că nu v-ați luat adio de la tată?”. Monica Tatoiu a afirmat că își reproșează faptul că nu i-a spus niciodată cât de mult îl iubește.

Cel mai mare regret al Monicăi Tatoiu. ”Îmi reproșez că nu i-am spus niciodată că-l iubesc”

„Nu știu dacă de iertare e nevoie. Îl visez pe tata când sunt momente grele care vin în viață. Tata e acolo, eu vorbesc cu tata. Îmi reproșez că nu i-am spus niciodată că-l iubesc. Noi tot timpul ne-am certat, el avea ideea că femeile sunt praoste, că femeile care fac artă sunt c***e(…). El fiind un mare doctor, un geniu. Nu i-am spus niciodată că îl iubesc, pentru că am fost influențată de mama, care nu și-a iubit niciodată soțul. A fost o căsătorie aranjată”, a mărturisit Monica Tatoiu, potrivit wowbiz.ro.

”Nu i-am spus niciodată și nu l-am îmbrățișat niciodată. Nici nu știu unde e înmormântat tata, că eu nu le am cu morții și de-astea, dar din când în când îi fac o masă la un așezământ. Dau de mâncare. Eu trebuia să fiu băiat, așa a spus și tata, nu le am cu îmbrățișările. Nu i-am spus niciodată că îl iubesc. Asta e viața, emoțiile trec, regretele rămân”, a adăugat aceasta.

 

citește și...