Cine sunt noii jurați de la emisiunea ”Românii au talent”

09.10.2021, 13:08
Cine sunt noii jurați de la emisiunea ”Românii au talent”
Cine sunt noi jurați de la emisiunea ”Românii au talent”

Noi jurați la emisiunea ”Români au talent”, de la postul de televiziune Pro TV. În noul sezon al show-ului, la masa juriului, alături de cântăreața Andra și prezentatorul de televiziun e Andi Moisescu, vor apărea actorul Dragoș Bucur și comediantul Mihai Bobonete. Cei doi au făcut declarații despre noul proiect în care vor fi implicați.

Primele noutăți din sezonul 12 al emisiunii ”Românii au talent”, de la Pro TV, sunt două modificări în componența juriului. Andi Moisescu și Andra, cei doi jurați care au fost prezenți din primul sezon, vor avea parte de doi colegicunoscuți și apreciați de către public.

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur vor completa echipa juraților ”Românii au talent”, sezonul 12. Alături de aceștia se vor afla, în culise, cei mai talentați prezentatori: Smiley și Pavel Bartoș.

Cine sunt noii jurați de la emisiunea ”Românii au talent” . Mihai Bobonete și Dragoș Bucur au făcut declarații despre noul lor proiect TV

„Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”, a declarat Mihai Bobonete pentru protv.ro.

„Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo”, a spus Dragoș Bucur.

citește și...