Detalii din viața sentimentală a lui Cătălin Botezatu. ”Am fost înșelat”

14.09.2021, 16:44
Detalii din viața sentimentală a lui Cătălin Botezatu. ”Am fost înșelat”
Detalii din viața sentimentală a lui Cătălin Botezatu. ”Am fost înșelat”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a dat detalii din viața asa sentimentală. Prezent la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D, designerul, în vârstă de 54 de ani, a mărturisit că a fost înșelat. Acesta a vorbit despre infidelitate și despre gelozie, afirmând că este un bărbat posesiv.

Cătălin Botezatu a fost prezent în platotul emisiunii pe care Denise Rifai o moderează la Kanal D. Acesta a făcut, printre altele și dezvăluiri din viața sa sentimentală.

Creatorul de modă a mărturisit că este un bărbat posesiv și că a suferit din cauza infidelității.

Detalii din viața sentimentală a lui Cătălin Botezatu. ”Sunt un bărbat posesiv, n-aș ierta niciodată infidelitatea femeii pe care o iubesc”

„Da. Am fost înșelat. Sunt un bărbat posesiv, n-aș ierta niciodată infidelitatea femeii pe care o iubesc. Nu pot împărți ceea ce iubesc cu nimeni. Da, pot împărți o chestie meteorică, gen aspirină, dar nu pot împărți ceea ce iubesc din toată inima mea. Posesivitatea mea nu este un atribut. Am fost înșelat, crezi că dacă sunt Cătălin Botezatu nu pot fi înșelat? Ba da! Așa este viața. Pe de o parte faci oamenii să sufere cum am făcut eu pentru anumite căsnicii sau relații, fără să vreau nu am vrut asta, Dumnezeu îți întoarce aceeași monedă și te face să suferi”, a mărturisit Cătălin Botezaatu, potrivit wowbiz.ro.

La aceeași emisiune, Cătălin Botezatu a vorbit despre relația cu Tani Budi și a mărturisit că a fost foarte îndrăgostit de Bianca Brad. “Am iubit multe, multe femei și sper să o mai fac. Bianca Brad nu a fost iubita mea, eram îndrăgostit groaznic de ea. Ei îi datorez debutul meu în modelling. Cu Tania Budi am avut o relație frumoasă, mama îmi zicea că voia să fie mama copiilor mei, este o femeie superbă”, a mai spus acesta, citat de click.ro.

citește și...