Albert Oprea a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Asta mă doare cel mai tare”

05.07.2021, 11:19
Albert Oprea a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Asta mă doare cel mai tare”
Albert Oprea a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Asta mă doare cel mai tare”

Albert Oprea, care a făcut parte din echipa Războinicilor, a fost eliminat de la ”Survivor Românioa”, în urma voturilor de la telespectatori. Timp de multe săptămâni, acesta a fost desemnat favoritul publicului, însă acum Albert Oprea a ieșit din competiția filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Kanal D.

Albert Oprea este unul dintre concurenții care au făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România” încă de la începutul show-ului. Acesta a ajuns până în faza jocurilor individuale, însă acum a fost eliminat din competiție în urma voturilor de la telespectatori. Pe parcursul competiției, timp de mai multe săptămâni, Albert Oprea a fost desemnat favoritul publicului.

Maria Chițu a câștigat cel de-al treilea joc individual din această săptămână de la ”Survivor România”. Acesta a propus un concurent spre eliminare. Cel nominalizat de Maria Chițu a fost Albert Oprea. Anterioarele două jocuri individuale din această săptămână au fost cîștigate de Elena Marin și de Marius Crăciun. Elena Marin l-a propus pentru eliminare pe Marius Crăciun, iar acesta, la rândul său, a nominalizat-o pentru eliminare pe Elena Marin.

Albert Oprea a fost eliminat de la ”Survivor România”. Ce a declarat acesta

După ce a aflat că este eliminat de la ”Survivor România”, Albert Oprea a făcut declarații. „Am venit aici cu gândul de a câștiga și a ajunge în finală. Regretele pe care vi le-am spus sunt și singurele, pentru că știam că se ajunge la momentul ăsta să părăsesc competiția și nu-mi doream deloc. Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul de a fi în finală și să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu. Asta mă doare cel mai rău, plus că au fost atâția oameni care m-au votat. Vreau să-mi cer scuze, am dat tot ce ma putut”, a spus fostul concurent, citat de wowbiz.ro.

”Nu am avut nicio secunda gândul de a renunța. Dacă v-am dezamăgit, credeți-mă că nu am avut intenția asta. Până în momentul ăsta, rămăsesem veteranul echipei. Îi predau ștafeta lui Andrei. L-am considerat cel mai bun din echipa noastră. Plec cu multe aminitiri frumoase și o ultimă amintire pe care mi-a oferit-o Zanni. A fost foarte frumos gestul pe care l-a făcut pentru mine. Îmi doresc din suflet ca cel care merită să câștige emisiunea asta și publicul decide cine merită. Vreau să-i multumesc publicului, că m-a votat când nimeni nu mă mai voia. Le mulțumesc tuturor și în special câtorva persoane care m-au susținut. E vorba de Lucian Barbu, Alin Sălăjean, fratele meu pe care l-am iubit cel mai mult în competiția asta, Marilena, Roxana Ghiță, Deea, acești trigri din stânga și dreapta mea. Maria (Hîngu), îi mulțumesc și ei, a fost o persoană importantă aici pentru mine. Îi mulțumesc lui Zanni încă o dată și i-am promis că mă voi revanșa. Elena, am spus-o mereu că tu meriți să ajungi în finală, ești femeie, ai îndurat foarte multe, te felicit, să-ți dea Dumnezeu sănătate. Zanni, cel mai frumos nebun din competiția asta, ai o inteligență incredibilă la vârsta ta.(…)”, a mai declarat Albert Oprea.

 

 

citește și...