Ce spune Majda Aboulumosha despre al doilea copil. ”O să fie primit cu brațele deschise”

06.06.2021, 14:55
Ce spune Majda Aboulumosha despre al doilea copil. ”O să fie primit cu brațele deschise”
Ce spune Majda Aboulumosha despre al doilea copil. ”O să fie primit cu brațele deschise”

Majda Aboulumosha a vorbit despre eventualitatea de a deveni mămică pentru a doua oară.

Majda Aboulumosha este mama unei fetițe, Jacqueline, care a împlinit 8 ani anul acesta. Vedeta a dezvăluit că și-ar mai dorit copii și că fetița sa i-a spus în numeroase rânduri cpă ar vreea un frățior sau o surioară. „Mi-a zis și la patru ani și acum de curând. Nu spun niciodată nu, eu iubesc foarte mult copiii și dacă vreodată o să se întâmple lucrul acesta în viața mea o să fie primit cu brațele deschise, sunt convinsă de asta , dar las lucrurile să se întâmple exact în voia lor. Eu sincer îmi mai doresc un copil, dar dacă e să se întâmple, dacă nu o să se întâmple nu înseamnă că nu sunt fericită cu ce am”, a declarat Majda Aboulumosha la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Majda a făcut declarații și despre fiica sa, Jacqueline: ”Eu îi cer sfaturi Jacquelinei, mă sfătuiesc ca și cum ar fi prietena mea, este un copil foarte empatic. Îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că o am”.

Ce a declarat Majda despre relația cu actualul său iubit

Majda Aboulumosha are o relație de 3 ani. Vedeta și-a găsit liniștea alături de un bărbat pe nume Mihai.

Acesta a povestit, pentru revista Viva, cum l-a cunoscut pe actualul ei iubit.

”Pe Mihai l-am cunoscut în urmă cu trei ani. Eu aveam copilul, nu alergam după iubire. Eram liniștită, chiar ușor sălbatică. El a fost acolo și mi-a arătat că își dorește să fie cu mine. Avea biletul cumpărat pentru USA, dorea să se mute acolo. A renunțat, mi-a arătat că își dorește să fim împreună, s-a apropiat foarte mult de fiica mea, s-au înțeles foarte bine. Am simțit că-l cunosc de foarte mult timp. A fost o chimie foarte bună, n-am simțit că trebuie să impresionez, a venit totul în mod natural. Mă susține, suntem în primul rând foarte buni prieteni”, a declarat Majda.

citește și...