Dezvăluiri din familia Ioanei Petric. ”S-a luptat cu boala aia cu c”

31.05.2021, 16:31
Dezvăluiri din familia Ioanei Petric. ”S-a luptat cu boala aia cu c”
Dezvăluiri din familia Ioanei Petric. ”S-a luptat cu boala aia cu c”

Vedeta de televiziune Ioana Petric a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre familia sa. Aceasta a vorbit despre boala cu care s-a confruntat mama sa.

Ioana Petric a fost dansatoare la emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV, emisiune pe care ulterior a ajuns să o prezinte alături de Șerban Huidu și Codruț Kegheș. De ceva vreme, Ioana Petric moderează, alături de alte trei vedete, și emisiunea ”Hai cu fetele!”, de la același post de televiziune.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Ioana Petric a trecut prin momente dificile, când mama sa a fost bolnavă.

Ioana Petric, despre mama sa: ”Mi-aș dori că în viața asta să reușesc măcar jumătate din ce a reușit ea”

Ioana Petric a vorbit despre mama sa într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva. Vedeta de la Prima TV a avut numai cuvinte de laudă la adresa celei care i-a dat viață.

”Sunt norocoasă să am în viața mea niște femei deosebite, toate frumoase, inteligente, talentate, ambițioase, așa că îmi găsesc inspirația în fiecare dintre ele, într-un fel sau altul. Dar cu siguranță femeia pentru care am cea mai mare iubire și care nu încetează niciodată să mă inspire, să mă motiveze și să mă surprindă este mama. A avut curajul să se reinventeze și să schimbe meseria la vârsta la care mulți nu au curajul să o facă, e omul care e mereu dornic să învețe ceva nou, care are o putere de muncă extraordinară, care lupta mereu pentru lucrurile în care crede, care s-a luptat cu boala aia cu „c” și a învins, iar acum îi ajută și pe alții care trec prin asta, care indiferent cât ar fi de ocupată nu uită să aibă grijă de familie, care are mereu zâmbetul pe buze și sufletul tânăr. Nu sunt foarte pricepută la declarații, dar o iubesc enorm și mi-aș dori că în viața asta să reușesc măcar jumătate din ce a reușit ea”, a mărturisit Ioana Petric.

Ioana Petric a mai mărturisit că pereferă discreția atunci când vine vorba despre viața sa personală: ”Am fost și sunt în continuare destul de discretă și nu îmi place să mă expun mai mult decât e cazul.Intimitatea și viața personală sunt niște lucruri foarte importante pentru mine, iar într-o meserie în care consumul emoțional și expunerea sunt destul de mari, cred că e bine să am mereu și ceva ce să fie doar al meu”.

citește și...