FOTO EXCLUSIV / Andrei Duban e atent la toate detaliile. Ce a făcut într-o parcare

04.05.2021, 15:08
FOTO EXCLUSIV / Andrei Duban e atent la toate detaliile. Ce a făcut într-o parcare
FOTO EXCLUSIV / Andrei Duban e atent la toate detaliile. Ce a făcut într-o parcare

Actorul Andrei Duban este foarte atent la toate detaliile, oriunde merge.

Andrei Duban a avut treabă zilele acestea la un hotel din Capitală, acolo unde a fost surprins de paparazzi Tacataca. Ajuns acolo, actorul și-a parcat cu grijă mașina, după care a coborât, însă nu înainte de a lua din mașină o sticlă din plastic, goală.

În parcare, Andrei Duban a verificat cu atenție portierele mașinii, după care a plecat mai departe, fără a renunța însă la sticla de plastic goală, în căutarea unui coș de gunoi.

Andrei Duban a făcut operație de micșorare a stomacului

Andrei Duban a venit, zilele trecute, în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, fiind mult mai slab. Actorul a dezvăluit că a dat jos, doar într-o lună, 13 kilograme, datorită faptului că a făcut o operație de micșorare a stomacului. În urmă cu patru luni, Andrei Duban a pariat că va slăbi 13 kilograme până la Paște. Avea 98 de kilogarme și a promis că va ajunge la 85. Dacă pierdea, actorul a promis, la acea vreme, că se va lăsa tuns la chelie. Actorul s-a urcat pe cântar, acesta arătând că actorul are în jur de 86 de kilograme. ”Eu acum o lună am început să slăbesc. Am dat 13 kilograme într-o lună. Aveam o sută de kilograme. Am fost la operație. Se numește bariatrie”, a spus Andrei Duban.

 

Eu am intrat marți în clinică, iar vineri am ieșit liniștit… Pot să mânânc ce vreau, dar nu cât vreau. iau și vitamine, mănânc absolut orice, dar puțin, simți că te saturi. Problemele mele erau mai multe din punct de vedere medical. În momentul în care a văzut analizele, domnul doctor s-a cam speriat. Colesterolul, inima… Mi-am dat un reset organismului. Sunt alt om. Îți crește încrederea în tine”, a mai spus acesta.

Andrei Duban formează o familie fericită alături de soția sa, Grațiela, și de fiul lor, Armin. Grațiela și Andrei Duban s-au cunoscut în anul 2010, pe litoral, iar un an mai târziu s-au căsătorit.

 

citește și...