VIDEO / Florin Ristei dă detalii din relația cu Naomi Hedman. ”Nu căutam, nu aveam așteptări”

30.04.2021, 14:43
VIDEO / Florin Ristei dă detalii din relația cu Naomi Hedman. ”Nu căutam, nu aveam așteptări”
VIDEO / Florin Ristei dă detalii din relația cu Naomi Hedman. ”Nu căutam, nu aveam așteptări”

Cântărețul Florin Ristei a dat detalii din relația sa cu Naomi Hedman, împreună cu care formează un cuplu.

Florin Ristei a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu Naomi Hedman, pe care a cunoscut-o la audițiile de la emisiunea ”X Factor”, unde este jurat.

Florin Ristei a făcut declarații, pentru libertateapentrufemei.ro, despre povestea de iubire pe care o trăiește cu Naomi Hedman, cea care a concurat în cel mai recent sezon al emisiunii ”X Factor”.

Florin Ristei dă detalii din relația cu Naomi Hedman. ”Putem vorbi absolut orice”

Florin Ristei a explicat cu ce anume l-a cucerit iubita sa, Naomi Hedman: ”Energia senzațională pe care o are, pe care o avem împreună, setul de principii și de valori, mintea deschisă și pozitivă, faptul că înțelege și simte muzica și orice are legătură cu arta și că putem vorbi absolut orice. Și, bineînțeles, că e frumoasă!”.

”Ne schimbăm unul pe altul în fiecare zi. Mi se pare că evoluăm și ne ajutăm reciproc. Știu că e clișeu, dar asta simțim”, a completat Florin Ristei.

Întrebat dacă în momentul în care Naomi Hedman a apărut în viața sa era pregătit pentru o relație, Florin Ristei a răspuns: ”Pregătit pentru relație cred că eram, dar nu căutam, nu aveam așteptări. Și da, mi s-a confirmat că lucrurile bune apar când te aștepți mai puțin”.

Cum petrece Florin Ristei de Paște

Cântărețul a mărturisit cum va petrece de sărbătorile pascale.

”Liniștiți, pe acasă. Maximum un grătar la studio, în curte, cu câțiva prieteni apropiați, cu teste înainte (că doar așa ne-am întâlnit în ultimul an), cu muzică bună, cu niște cartofi la cuptor, mici, un pahar de șampanie și voie bună. Sperăm doar să nu plouă”, a explicat el.

Florin Ristei a vorbit și despre cum o inițiază pe iubita sa în tradițiile românești: ”Ne inițiem unul pe altul, dar nu neapărat numai în tradiții românești. Încercăm să luăm din fiecare cultură ce e mai interesant, mai de bun gust, dar cu siguranță bucatele tradiționale vor fi vedetele în perioada asta”.

 

citește și...