Cum făcea rost de bani Andreea Bănică înainte de a deveni celebră. ”Lângă calea ferată stăteam și vindeam”

21.04.2021, 14:37
Cum făcea rost de bani Andreea Bănică înainte de a deveni celebră. ”Lângă calea ferată stăteam și vindeam”
Cum făcea rost de bani Andreea Bănică înainte de a deveni celebră. ”Lângă calea ferată stăteam și vindeam”

Cântăreața Andreea Bănică a dezvăluit cum făcea rost de bani pe vremea când nu era celebră.

Andreea Bănică, în vârstă de 42 de ani, a mărturisit că, pe vremuri, obișnuia să adune flori și corcodușe la Eforie Sud, pe care le vindea lângă gară, pentru a face rost de bani.

”Vindeam buchete de flori, garofițe și mușețel. Aveam talent la aranjamente florale de mică. Și corcodușe vindeam. Lângă calea ferată stăteam și vindeam. Dacă nu eram artist, aș fi devenit cu siguranță stewardesă. Îmi place mult această meserie. Nu sunt fan zburat cu avionul, dar mi-ar fi plăcut“, a spus Andreea Bănică la Digi24, potrivit click.ro.

Andrea Bănică, dezvăluiri despre moartea părinților săi

Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 11 ani anul trecut. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 23 de ani, iar anul trecut, în luna iunie, au sărbătorit 12 ani de căsnicie.

Andreea Bănică a rămas fără părinți pe vremea când avea 23 de ani. Artista și-a pierdut părinții în decurs de doi ani. Tatăl Andreei Bănică s-a stins din viață în anul 2001, în urma unui accident. ”Țin minte că, în ziua aceea, eram îmbrăcată în roșu, mergeam la ziua lui Liviu Vârciu. Tata a murit în urma unui accident. Fusese la o onomastică, băuse și s-a certat cu un vecin. I-a dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. Practic l-au lăsat să moară acolo. După înmormântare, la trei zile, a trebuit să urc pe scenă să cânt. Tatăl meu m-a iubit enorm”, a povestit Andreea Bănică la o emisiune TV.

Mama Andreei Bănică a încetat din viață în anul 2003. Era bolnavă de cancer esofagian. ”Mama a murit după ce a murit tatăl meu. După doi ani, mama s-a îmbolnăvit de cancer esofagian. A fost cred prima femeie din România care a murit de cancer esofagian. Într-un an s-a stins. Eram pe val atunci, aveam așa mare succes. Dimineața mă duceam la mama la spital, plângeam, și seara cântam. Am avut noroc cu Lucian, care mi-a fost soț, soră, amant, tot. A avut grijă de mine și de banii mei”, a mai dezvăluit artista.

citește și...