FOTO. Așa arată Gina Pistol la două săptămâni de la naștere. Iubita lui Smiley a slăbit mult: “Am ajuns la măsura S”

24.03.2021, 16:12
FOTO. Așa arată Gina Pistol la două săptămâni de la naștere. Iubita lui Smiley a slăbit mult: Am ajuns la măsura S
Așa arată Gina Pistol la două săptămâni de la naștere. Iubita lui Smiley a slăbit mult: "Am ajuns la măsura S"

Gina Pistol a devenit pentru prima dată mămică în urmă cu mai bine de două săptămâni! Deși s-a îngrășat destul de mult în timpul sarcinii, prezentatoarea de la ‘Chefi la cuțite’ aproape că a ajuns la formele dinainte de a rămâne însărcinată. 

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pe 9 martie! Micuța lor Josephine Ana are deja două săptămâni, iar mămica Gina a scăpat deja o măsură la haine. Se pare că vedeta a scăpat de retenția de apă tipică perioadei de graviditate și ușor, ușor, va reveni la silueta dinainte.

Gina Pistol a slăbit enorm

Pe Instagram, Gina Pistol le-a arătat fanilor virtuali cât de mult a slăbit în doar două săptămâni. Ea s-a fotografiat într-o pereche de colanți modelatori, dezvăluind că este tare bucuroasă că își revine destul de repede după naștere.

„Au trecut două săptămâni de când am născut. Am purtat lenjeria modelatoare încă din ziua a 4-a. Face minuni. Am trecut de la mărimea M la S (ziua port și colanții compresivi postpartum)”, a scris Gina Pistol într-un InstaStory.

Cum au ales Gina Pistol și Smiley numele pentru fetița lor

Smiley a dezvăluit cum au ales el și Gina Pistol numele pentru fetița lor.

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele. (…) Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria (n.r. numele de familie al solistului). (…) În familie nu avem numele Ana. Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie”, a spus Smiley la o emisiune de televiziune, citat de revista Unica.

citește și...