Ce fotografie a postat Gina Pistol în mediul online. Peste 100.000 de like-uri

23.03.2021, 12:52
Ce fotografie a postat Gina Pistol în mediul online. Peste 100.000 de like-uri
Ce fotografie a postat Gina Pistol în mediul online. Peste 100.000 de like-uri

Vedeta de televiziune Gina Pistol a cucerit pe toată lumea cu o fotografie pe care a făcut-o publică pe contul ei de socializare.

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară luna aceasta. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana.Pe contul ei de socializare, Gina Pistol a postat o fotografie adorabilă, cu un picioruș al fetiței sale. ”..și mă topesc de dragul ei. Am crezut că știu ce-i iubirea. Însă abia acum o înțeleg”, a menționat vedeta în dreptul imaginii.


Postarea Ginei Pistol a adunat aproape 130.000 de like-uri și numeroase comentarii din partea internauților. ”O, Doamne, ce poate fi mai frumos!”, ”Să fiți sănătoși și binecuvântați alături de comoara voastră”, ”Ce gașcă de fete în gașca lui Smiley. Una mai faină ca alta”, ”Să fie sănătoasă degețica”, ”Adevărata iubire”, sunt doar câteva dintre meajele celor care o urmăresc pe Gina Pistol în mediul online.

Decizia luată de Gina Pistol și Smiley

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit că au apelat la o bancă pentru celule stem.

”Suntem fericiti si emotionati! Ne dorim sa fim parinti buni si stim ca cel mai mult ne va ajuta chiar ea, fetita nostra, prin tot ce simtim pentru ea. In proiectiile noastre de familie, ea rade mereu, este sanatoasa si vesela alaturi noi. Viata ne va purta probabil pe un drum plin de tot felul de emotii si stari, unele fix ca in visele nostre, altele imprevizibile”, a spus Gina Pistol.

”Vrem sa putem fi pregatiti de orice, sa o aparam, sa o protejam, sa o stim bine, cel mai bine cu putinta. Am ales sa apelam la #BabyStem pentru siguranta ei si pentru linistea noastra. Nu depinde doar de noi intreg desenul vietii ei, insa depinde de noi ce nuante folosim pe acest drum, iar noi le alegem inca de acum pe cele mai optimiste si mai vesele”, a adăugat prezentatoarea de televiziune.

citește și...