Gina Pistol, declarații după ce a devenit mămică. ”26 din 24 de ore am fost ocupată”

19.03.2021, 13:37
Gina Pistol, declarații după ce a devenit mămică. ”26 din 24 de ore am fost ocupată”
Gina Pistol, declarații după ce a devenit mămică. ”26 din 24 de ore am fost ocupată”

Vedeta de televiziune Gina Pistol a explicat cum este viața de mămică și cum se descurcă cu fetița sa.

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară luna aceasta. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana.  Gina Pistol le-a mărturisit fanilor ei de pe rețelele de socializare cum este viața ei de mămică. „M-am întors. Bine, nu pentru mult timp. N-am avut nici timp, nici stare să stare să stau pe Instagram pentru că am fost ocupată. 26 din 24 de ore am fost ocupată. Vă mulțumesc mult de tot pentru mesaje. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că na, nu e ușor deloc”, a spus Gina Pistol pe Instagram, potrivit spynews.ro.

Vedeta a mărturisit că are parte de ajutor din partea partenerului ei de viață, Smiley. „Băi, jos pălăria în fața tuturor mamelor. Nu e deloc ușor, mai ales la început. Tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, tot ce ci se spune la spital de către moașe, de către pediatru, uiți. În momentul în care pășești în casă uiți tot, dar ne-am descurcat și suntem bine. Zic eu că facem o treabă bună. Mare ajutor am din partea lui Andrei. Se descurcă incredibil de bine. E minunat sentimentul ăsta pe care-l ai când devii mamă. Uiți de tot greul”, a mărturisit ea.

Cum au ales Gina Pistol și Smiley numele pentru fetița lor

Smiley a dezvăluit cum au ales el și Gina Pistol numele pentru fetița lor.

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele. (…) Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria (n.r. numele de familie al solistului). (…) În familie nu avem numele Ana. Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie”, a spus Smiley la o emisiune de televiziune, citat de revista Unica.

”Noi îi spunem Josephine. Deocamdată ea doarme. Suntem la a doua trezire din această dimineață. Prima oară ne-am trezit la 4:00, a doua oară la 8:00. (…) Noi, cumva, facem toate lucrurile împreună. Evident că sunt lucruri pe care eu nu pot să le fac, adică alăptatul și atunci eu sunt cu schimbatul. Eu sunt omul de la gaze. Mă ocup de scosul gazelor. (…) N-am panică cu ținutul în brațe, mă panichez atunci când schimb scutecul și ea plânge. Am sentimentul ăla ca atunci când pornește alarma la mașină sau alarma la casă și trebuie să o stingi repede, exact așa sunt eu când schimb scutece pe plâns”, a completat artistul.

 

 

citește și...