VIDEO / Ce se întâmplă cu Radu Palaniță la un an după ce a câștigat ”Românii au talent”. ”Trec printr-o perioadă dificilă”

19.03.2021, 16:42
VIDEO / Ce se întâmplă cu Radu Palaniță la un an după ce a câștigat ”Românii au talent”. ”Trec printr-o perioadă dificilă”
Ce se întâmplă cu Radu Palaniță la un an după ce a câștigat ”Românii au talent”. ”Trec printr-o perioadă dificilă”

Radu Palaniță, care a câștigat ”Românii au talent” anul trecut, a explicat care eeste viața sa în prezent.

Finala celui de-al zecelea sezon al show-ului ”Românii au talent”, de la Pro TV, a avut loc în data de 29 mai 2020. 10 concurenți care au primit Golden Buzz la ”Românii au talent”, în sezonul cu numărul zece, s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Radu Palaniță, un mecanic auto care a cucerit publicul cu timbrul său vocal, s-a clasat pe primul loc și a câștigat premiul în valoare de 120.000 de euro.

Radu Palaniță a fost prezent în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a povestit despre pierderea grea pe care a suferit-o în luna februarie, când a rămas fără tată, dar și cum i s-a schimbat viața după marea finală a concursului de la Pro TV.

Ce se întâmplă cu Radu Palaniță la un an după ce a câștigat ”Românii au talent”. ”Încerc acum să am un service”

Radu Palaniță a dat detalii despre viața sa din prezent la emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

„Anul trecut eram mecanic auto, acum se împarte munca, în pandemie. Acum merg în paralel cu muzica, încerc să învăț ce pot, și cu mecanica. O mare parte din premiu a fost investită în casa mea, așa cum am zis. Cât s-a putut am băgat în muzică, să am o plecare.Dacă nu ai sculele necesare, nu poți practica meseria ta. În urma mesajelor primite de la oameni, mi se zice Doctor de suflete. Mă bucur mult, oamenii mă apreciază și mă roagă să le cânt cu dedicație. Primesc sute de mesaje cum că alin suflete, mă bucură mult”, a declarat el, potrivit revistei Viva.

” Trec printr-o perioadă dificilă, e un proces de acceptare. Pe 23 februarie mi-am pierdut tatăl, sunt în proces de acceptare. Nu se poate schimba nimic, nu suntem decidenți. Trebuie să mergem mai departe, oricum. Știu doar că tata era foarte mândru pentru că am ajuns la Românii au Talent și am și câștigat-o. Încerc acum să am un service, îl deschid cu un prieten. Cât timp avem mâini și picioare, muncim. Așa trebuie. Câștigarea sezonului 10 e o amintire plăcută, încă primesc mesaje de la oameni. Sunt copleșitoare și le mulțumesc enorm oamenilor. Apreciez foarte mult”, a mai spus Radu Palaniță.

citește și...