FOTO EXCLUSIV / Graviduța Flavia Mihășan e cât se poate de activă. Cum a fost surprinsă vedeta

19.02.2021, 11:54
FOTO EXCLUSIV / Graviduța Flavia Mihășan e cât se poate de activă. Cum a fost surprinsă vedeta
FOTO EXCLUSIV / Graviduța Flavia Mihășan e cât se poate de activă. Cum a fost surprinsă vedeta

Flavia Mihășan este înssărcinată cu al doilea copil, însă este cât se poate de activă.

Flavia Mihășan urmează să devină mămică pentru a doua oară. Chiar dacă este însărcinată, Flavia Mihășan este cât se poate de activă. Zilele trecute, paparazzi tacataca au susprins-o pe vedetă în timpul unei ieșir în oraș, pentru a rezolva diverse treburi.

Îmbrăcată lejer și cu mască de protecție corespunzător pusă – pe care a avut grijă să și-a aranjeze de mai multe ori, Flavia Mihășan a mers într-o zonă din centrul Capitalei. Acesta s-a dus la sediul unei firme unde, cel mai probabil, avea de rezolvat chestiuni care nu suportau amânare.

Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe partenerul ei de viață că este însărcinată pentru a doua oară

Flavia Mihășan a explicat cum l-a anunțat pe partenerul ei de viață că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Flavia Mihășan a devenit mămică în anul 2019, atunci când a adus pe lume un băiețel, fruct al relației pe care fosta asistentă de televiziune o are cu Marius Moldovan. La sfârșitul anului trecut, Flavia Mihășan a anunțat că urmează să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta a povestit, pentru revista Viva, cum i-a spus partenerului ei de viață că urmează să devină mămică pentru a doua oară.

”Eram în vacanță la munte și, dintr-odată, a început să-mi fie extrem de foame dimineața, lucru destul de ciudat pentru mine, mai ales dimineața, când, de obicei, nu prea mănânc… De atunci am început să simt că se întâmplă ceva. Ne-am întors în Bucureşti, mi-am făcut testul cât timp Marius încă doarmea, iar când s-a trezit, pur și simplu i-am arătat testul. Nu i-am spus că-l voi face, el își dorea foarte tare al doilea copil și m-am gândit să nu-i creez așteptări. Dar când i l-am arătat, a fost ca în dimineața de Crăciun”, a declarat Flavia Mihășan.

citește și...